tirsdag den 22. marts 2011

Oh so simple = oh so good

It's all in the ingredients: Økologisk grovpasta kogt al dente, masser af friskrevet parmasan og økologisk citronskal, saften fra halvdelen af citronen presset ud over og et ordentlig skud ristede pinjekerner og groft salt. Frokost på 15 minutter - og det meste af tiden gik endda med at se på, at pastaen kogte...

Og jaja mor, jeg skal nok spise mine grøntsager. En anden dag. Men altså, citronen må da tælle for lidt... ;-)

4 kommentarer:

Signe sagde ...

Åhr det ser lækkert ud.. Det må jeg prøve en dag! Man kan vel bare spise en salat til, så er man dækket ind på alle fronter. :)

Miss Maybe sagde ...

Jeps, med en god salat til - og måske nogle skiver god, tørret fransk pølse, så kan man nærmest ikke ønske sig mere. Det skulle da lige være et glas kølig hvidvin. Og en solstribe. Mmmm :-)

Signe sagde ...

Uh ja. Jeg kunne sagtens bare nøjes med hvidvinen og solstriben, hahah..

Miss Maybe sagde ...

Ja, det ville nok egentlig også stå øverst på prioriteringslisten her :-)