lørdag den 26. marts 2011

Fordi det er fredag...

...eller - det var det jo i går. Og fordi det var længe siden, at jeg har set en skøn veninde - faktisk den i flokken, jeg har kendt allerlængst, fik kærester (vores begge), barn (hendes) og ikke mindst X-Factor finalen lov at have sig selv, for nu skulle tøserne ud.

Det endte med cafécrawl på Istedgade - gedigen burger og en halv liter fadøl for blot 129,- på Café Zakabona  (som virkede som en NOGET bedre deal end at betale cirka det samme - bare for en burger på Burger & Bun lidt længere nede af gaden. Ikke at vi ikke forsøgte. Men Dankortautomaten virkede ikke, og istedet for at vente og se, om den måske virkede, når vi havde spist og betalt, fik vi besked på at kunne vade over på Vesterbrogade og hæve kontanter. Og dermed risikere at miste vores netop tilkæmpede siddeplads. Og slide unødvendigt på både fødder og stiletter. Og så blev frøkenerne alligevel lidt vanskelige).

Og så videre til Straßen, som efter min bedste overbevisning er et særdeles overset drinkssted på Vesterbro. Maden er ikke noget overvældende, men drinks - det kan de altså finde ud af, og til fornuftige (københavner)priser. 65 kroner for de fleste - og så er spritten på gavmildt øjemål.
 Det ligner en dessert - men faktisk er det en ret fantastisk frozen daiquiri.
Men trods den tøsede farve og lækre konsistens måtte tøsedrinken alligevel se sig overvundet af den lidt mere sofistikerede Moscow Mule, som blev aftenens favorit. Vodka, gingerbeer, et strejf af angostura bitter - og et par andre ting, som ærligt talt er forsvundet i alkoholtågerne. Men - med risiko for at lyde som en dårlig bindreklame fra 90'erne - prøv den!
Og så er det jo her, at den gode blogger burde flashe outfit. Men altså - det ligger og roder i en bunke på gulvet, mens den bærbar er kommet med under dynen. Men her er lidt detaljer. Støvler fra Joseph (London-kup), vintagebangle, Botkier clutch og halskæde fra H&M. Og så lige det der tørklæde. Som ikke bare lige Dellisha til forveksling - det er skam den eftertragtede frøken. Men i brun. 

For det er desværre ved at gå op for mig, at jeg nok ikke får held med min ellers ihærdige jagt på hendes gråtonede søster.  Men altså - brun er jo ellers ikke rigtigt lige mig. Men det kan det måske blive. Så hurra for min søde mor, som har indvilliget i at sende sit tørklæde på en miniferie i København (muligvis fordi hun forudså en risiko for, at tørklædet spontant rejste på egen hånd, hvis hun ikke gav lov...). Så nu ser jeg det lidt an for at vurdere, om brunt måske er bedre end ingenting. Indtil videre er jeg i hvert fald ret begejstret. 

Nå, var der mon nogen, der sagde sengetid. Der var vist noget med en løbetur i morgen. Blev der sagt... 

4 kommentarer:

Mette sagde ...

Årh - daiquiris på Strassen! Lyder som en skøn aften!

C sagde ...

Jeg har tørklædet i brun, og jeg synes det er fantastisk! :D

Og hvor lyder det skønt med sådan en tur.. jeg glæder mig til jeg engang kan blive sluppet løs til drinks og hygge med veninder igen...

Malsen sagde ...

Årh hvad mums! De der strawberry fætre ser godt nok læks ud! :)

Miss Maybe sagde ...

@Mette og Malsen - ja, det er SÅ gode. Kan virkelig anbefales. Sammen med Moscow Mule.

@C - Det ER altså også fint. Jeg bliver også mere og mere fristet til at hapse det. Og kan godt forstå, at du glæder dig til det igen bliver tid til drinks.