tirsdag den 8. marts 2011

Et par økologiske anbefalinger fra tasken

Jeg ved ikke, om det er alderen, der trykker (*host host*), men jeg synes, at økologi og ingen parabener begynder at blive et større og større issue for mig, når jeg vælger, hvad jeg smører min krop ind i. Og heldigvis bliver det jo nemmere og nemmere at finde sager, som samtidig rammer højt på lækkerhedsbarometeret. 

Seneste tilføjelser er disse to: Læbepomade fra EOS (i Lemon Drop) og håndcreme fra Mádara. Jeg har allerede sådan cirka slidt min første læbepomade fra EOS (hmm, det ER nu altså mere et kameranavn i min verden...) op, og eftersom Lemon Drop har faktor 15, blev den det nye valg. 

Håndcremen faldt jeg tilfældigvis over i Magasin på gavejagt og blev så begejstret, at jeg købte til både mig selv, min veninde og min søde mor, som var med. Den er supergod, trænger hurtigt ind uden at fedte og giver samtidig følelsen af virkelig at virke. Jeg har tidligere været meget begejstret for Kiehl's, indtil det gik op for mig, at der er parabener i deres håndcreme (selvom ekspeditricen i Magasin ihærdigt hævdede det modsatte - arh, men helt ærligt, det står jo lige her bag på tuben...)

2 kommentarer:

Kira sagde ...

Jeg har efterhånden hørt så meget godt om Eos-læbepomaden, at jeg vist snart er nødt til at prøve den selv. Og hvis den også kan fås med solfaktor, så bliver det jo bare endnu bedre!

Miss Maybe sagde ...

Ja, se du at få bestilt. Jeg har hapset den på nicehair.dk - til 59,- og de har vildt hurtig levering.