fredag den 25. marts 2011

Fantastiske 500...

...indlæg er det nu pludselig blevet til, siden jeg for knap to år siden åbenbart fik den spontane indskydelse at ville blogge...

Hvor er det egentlig vildt, at I har gidet høre på mine hverdagsudgydelser så længe. Og kommentere. Og være skidesøde, sjove og interessante at læse med hos - for jer, som også blogger.

Egentlig gør jeg det jo bare fordi, at jeg ikke kan lade være. Fordi jeg åbenbart har en masse ord, der kommer til at klø så forfærdeligt i fingerspidserne, hvis de ikke får lov at fare ud på tastaturet. Og jeg skrev også en masse ævl ned, inden blogverdenen blev til, men det blev bare gemt (og glemt) på krøllede postit-lapper, skrivemaskineskrift på sprødt papir i fine æsker og håbløs teenageskrift i slidte notesbøger.

Det er jo ikke fordi, at jeg har den vilde garderobe at vise frem - eller er vildt god til at grave de banebrydende tendenser frem fra bunkerne af online editorials. Og det der med dagens påklædning er jeg mildest talt elendig til at få fotograferet. Desuden er min iPhone min bedste ven, når det kommer til at tage billeder, den er jo lige ved hånden - og nem at overføre fra. Til gengæld mangler der måske lidt på kvaliteten...

Og alt dette til trods, så hænger I stadig på. Hvor er I bare skønne. Tak for, at I gør det endnu sjovere, hyggeligere og mere motiverende at blogge.

Hvis jeg kunne, sendte jeg blomster til hele bundet. Fine friske forårsblomster.
Sprøde perlehyacinter og sarte forglemmigej'er.

Eller gav flødeboller til hele banden - og egentlig helst de lækre fra Summerbird med marcipanbund og hele svineriet (men dem kan man jo ikke nå at fotografere, før de er.... øh... væk)

Men et klogt ord eller fem kan det da blive til. Jeg elsker denne sætning, som jeg har snuphapset fra et skilt udenfor en sød lille blomsterbutik på Værnedamsvej engang. 

Kan I have en fuldstændig forrygende og fabelagtig fredag - det har jeg i hvert fald tænkt mig :-)

4 kommentarer:

Lise sagde ...

Sikken et dejligt indlaeg Miss M - tillykke med de 500 indlaeg! Keep 'em coming!

Lise
ttp://detskalsmageafnoget.blogspot.com

Kira sagde ...

Tillykke med de 500 indlæg! :D
Og selvfølgelig hænger vi ved - du formår jo altid at diske op med nye, interessante indlæg der kan holde os fanget. :)

Hanne sagde ...

Tillykke med de 500 indlæg. Jeg synes det er så dejligt at følge med her, så det vil jeg blive ved med så længe du har noget på hjerte - forhåbentlig længe endnu :o)

Miss Maybe sagde ...

Ih altså - hvor er I bare søde!!! Og bare rolig, jeg tror ikke, at I slipper for mig lige foreløbig.
(til gengæld har jeg så fundet ud af, at jeg måske har taget mit "jubilæum" lidt for forskud - for det er vist ikke alle 500 indlæg, der er blevet publiceret, kan jeg se - i hvert fald når jeg lægger indlæggene fra de forskellige år sammen - men pyt nu med det, jeg mener det jo alt sammen - 500 indlæg eller ej...)