torsdag den 17. marts 2011

Fra de franske alper

Hov, hvor blev tiden af. Netforbindelsen er ikke fantastisk, og jeg vil egentlig også helst lade computeren holde ferie sammen med mig, men altså, jeg kan jo heller ikke helt svigte bloggen. 

Desværre snyder første billede lidt ifht, hvor meget sne vi har her i Alpe d'Huez, for faktisk er det ret begrænset - og vi skal godt op i højderne for at undgå at køre i alt for meget sjap. Det kan vi bl.a. komme med denne sjove kabinelift.

Det gode ved, at vejret ikke er super konstant er, at så er der gode undskyldninger for at køre tidligt ned og slappe af med en kop varmt og en lillebitte kage eller tre... (Flan'en fik min kæreste for sig selv - jeg forstår ikke helt konceptet med bagt kagecreme, men det gjorde ham vist ikke så meget...)
Her er nu pænt, når solen skinner - i dag er der så desværre bare så tåget, at vi knap kunne se et par meter frem. Men til gengæld sner det. Så krydser fingre for en superdag i morgen, inden kursen atter går hjem på lørdag. Jeg skal skåne jer for synet af mig i skitøj - for Michelinmanden bliver vist aldrig rigtig fashionabel.... ;-)

3 kommentarer:

Mette sagde ...

Håber I får en superdag i morgen! Det ser smukt ud - og hyggeligt (men jeg forstår altså heller ikke det der flan). Godt der var fine kager til dig også!

Kira sagde ...

Selvom der ikke er så meget sne, så er udsigten stadig fantastisk. :)
Og kagebilledet er seriøst lækkert! Og så tror jeg faktisk godt (hvis jeg var gået heeeelt sukkerkold, og der ikke var andre alternativer), at jeg kunne spise bagt kagecreme... Lidt klam er man vel altid. ;)

Miss Maybe sagde ...

@Mette: Godt, at jeg ikke er den eneste, som ikke forstår flan - og mig der ellers er et kæmpe kageøre.

@Kira: Ja, der VAR virkelig pææænt. Men vil nu kraftigt fraråde den der flan. Med mindre, der altså SLET ikke fandtes andet kage. Overhovedet. Og så måske alligevel ikke.... :-)