fredag den 4. marts 2011

Puha...

Jeg synes, at det er en lidt hård dag i dag. Skulle jo lige sørge for at blive ældre med manér i går - godt hjulpet på vej af kæresten + to skønne veninder. Der blev snakket, grinet, drukket og ikke mindst spist lyserød lagkage. Og drukket mere champagne. Puha. Så nu har jeg en lejlighed fyldt med tomme glas, fedtede tallerkner, korkpropper og andet gøgl, jeg gerne skulle have af vejen inden forældrene melder deres ankomst senere. Altid noget, at vi skal ud og spise - selvom tanken om nogen former for alkohol ikke virker så tiltalende lige nu. Men sjovt var det. Kom til at gå lidt amok med Hipstamatic i min knap så ædru tilstand. Hov...

Smukke blomster fra kæresten.
En meget larmende plasticblomst, som spillede den mest elektroniskskingre version af Happy Birthday ever. På repeat. Og uden stopknap. Desværre nåede jeg ikke at fotografere, mens der var ild i lysene og sprut i den overdimensionerede stjernekaster i midten. Også kærestens værk :-)

Mit køkken. Lige nu. Hvor finder jeg ignore-knappen...?

Der blev spist kage. Meget kage!

Men alligevel ikke den hele. Men for dælen, hvor var den god (når jeg nu selv skal sige det...) Appelsinsaft på bundene, kagecreme og så et tykt lag skovbærfromage. Mmm.

Der blev drukket champagne. Meget champagne...


2 kommentarer:

Hanne sagde ...

Forsinket tillykke - det ser ud til, at du havde en dejlig aften og blev fejret godt og grundigt.. og den der kage - Mmmm den se god ud!

Miss Maybe sagde ...

Tak tak - og det var virkelig en god kage. Og ret nem. Den kan varmt anbefales!