onsdag den 23. marts 2011

Forårsrengøring...

Jeg ved ikke, om det er vejret, årstiden eller en stram økonomi, der er årsagen, men for pokker, hvor har jeg bare trang til at rydde op, rydde ud, sætte til salg og skære ned. Er simpelthen så træt af at have en masse sager til at fylde op, bare in case jeg nu skulle få lyst til at bruge det. Engang. Altså. Hvis alt andet er til vask. Eller min stil pludselig ændrer sig markant. Nej vel.

Indimellem undrer det mig ret meget, hvor stor separationsangst jeg egentlig kan få overfor min garderobe. Har eksempelvis en ret fin blazer fra Bruuns Bazaar hængende. Som jeg jagtede ret længe. Endelig fandt på Trendsales. Og som siden har tilbragt et par år på bøjle. For mens jeg elsker idéen om den, er der et eller andet ved den, som gør, at jeg ikke får den brugt. Men sælge den - næ nej. Det samme gælder en ret fantastisk sort silkekjole fra Cacharel, som er superlækker - men også i et snit, som ikke rigtigt er så perfekt til mig = aldrig brugt. Aldrig blev der sagt. For 2800 kroner lækker silke henvist til skabets mørke. Men sælge - næ nej. Det kunne jo være, at man liiiiige....

Er jeg den eneste, der har det sådan?

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nej, men jeg har det faktisk bedre efter mine to dyre "dødvægte" (her silkekjoler/bluser) landede i den nyåbnede Røde Kors Butik (Gl. Kongevej 135) i går eftermiddags.

Det tjente jeg ikke noget på, men det gør de så....

Mvh

Liselotte

marlene sagde ...

Hej
Har det på præcis samme måde...foråret er til hovedrengøring og oprydning :-)
Og er også slem til at have meget liggende som jeg ikke bruger-kan klart anbefale bogen "Ryd op i dit rod med feng shui"-den har virkelig hjulpet mig til at lære at smide ting ud som jeg ikke bruger-og at gøre det løbende :-)Og endda uden at være sådan en "hellig" bog ;-)
Et dyrt fejlkøb gør ondt hver gang man kigger på det i skabet-og på mig gør det ondt at tænke på de penge jeg har brugt til det..faktisk har mine to dyreste kjoler været fejlkøb ;-) Så ud med dem-og af med den dårlige samvittighed og plads til nyt tøj :-)
Tak for en rigtig god blog-kan godt lide at det er en blanding af mode og hverdagsoplevelser mm
vh marlene

Hanne sagde ...

Du er helt sikkert ikke den eneste der har det sådan, men jeg har ikke :o)
Hvis der er noget jeg ikke bruger må det videre og jeg er kold og kynisk hvad det angår. Mest fordi jeg jo så kan få penge til at købe noget andet.
Og nogle andre kan få glæde af det.

Så ud med den blazer og køb en ny, du blir glad for at bruge!

Miss Maybe sagde ...

Tusind tak for jeres input alle tre. Det er rigtigt dejligt at vide, at jeg ikke er alene.

@Liselotte - ja, man får det virkelig bedre, når man ikke stresser over fejlkøb i garderoben - og Røde Kors bliver også støttet herfra indimellem.

@Marlene - tak for tippet. Normalt ville jeg nok gå i en ret stor bue uden om alt med ordene Feng Shui involveret, men måske den bog skulle have en chance. Og tusind tak for dine søde ord om bloggen :-)

@Hanne - Du har jo så evig ret. Det er egentlig lidt unfair at holde på noget, man ikke bruger, når der kunne være andre derude, som jagter netop det :-)

Signe sagde ...

hahahah, du har lige beskrevet mig der søde MissM!!

Jeg undskylder mig med at jeg kommer fra en samlerfamilie.
Min mor og min søster er STOR-slemme, ikke så meget med tøj, men med alt andet. Eller.. - jo, faktisk også med tøj. Min mor KAN bare ikke smide ud.

Og hvis min mor er STOR-slem, så var min mormor gigantisk-trilliard-stor-slem!! (dog er vi ikke ude i ekstreme samlere. Endnu!?)

Mit er dog kun tøj. Og sko. Og tasker..

Men er faktisk blevet meget bedre de sidste par år. MEGET bedre endda.

Sorterer nu ud i tøjet et par gange om året, og kan godt mærke at jeg efterhånden bliver bedre til at give slip..
Suk, men der er vist altså stadig et stykke vej endnu... :)

Miss Maybe sagde ...

Rart at høre, at jeg ikke er alene søde Signe! Og enig - det der med gener må være en fin undskyldning. Min far er absolut heller ikke god til at smide ud - faktisk til en grad, hvor min mor jævnligt rydder ud, når han ikke er hjemme, så han ikke opdager det ;-)