torsdag den 3. marts 2011

Zara Home ønsker

Mens det meste af blogverdenen nok pt sidder og er ved at rydde hylderne i Zara's onlineshop, som jo har åbnet for salg til Danmark i dag, klapper jeg i stedet i mine små hænder over, at der også er adgang til Zara Home's fine sager. Og køber man for over 1000 kroner, er der fri forsendelse. I like - og fik lynhurtigt fyldt kurven med ønsker for langt over den pris. Pt drømmer jeg blandt andet om:
Lækkert tæppe, der primært er i mohair. Har et eller andet med farven gul for tiden og er sikker på, at det vil klæde min stue utroligt godt! Men eftersom det i sig selv koster næsten 1000 kroner, går der vist lidt, inden det flytter ind.
Det her smykkeskrin er vist på ingen måde en nyhed her i blogsfæren - det pryder allerede adskillige soveværelser mm. Men derfor er det nu stadig fiiint. Jeg er fristet!
Men altså, det er jeg nu også at dette lækre træskrin - som også er indrettet som smykkeskrin og med spejl i låget (jeg kunne bare ikke finde ud af at vise det billede)
Og nu er jeg ved æsker med rum, så er jeg også lidt pjattet med denne. Overvejer faktisk at købe den og skrive en måned på hver rum og så bruge den til at opbevare kvitteringer i - dem har jeg nemlig en dum tendens til at få smidt alle mulige steder, så jeg ikke kan finde dem igen.

Shop selv de fine sager fra Zara Home her.

2 kommentarer:

Anine sagde ...

Hvis det er materialet på tæppet du er faldet for, så er mit råd ikke brugbart, men ellers; Ilva har tæpper i ren uld i klare farver, mener bestemt der også var et gult. De koster mellem 2-400,- afhængig af om der er tilbud eller ej :)

Miss Maybe sagde ...

Tak for tippet søde Anine - det vil jeg helt sikkert have i baghovedet. Men det er nu nok lidt kombinationen af den helt perfekte nuance og den der bløde fluffyhed, som tæppet fra Zara lader til at have. Er lidt træt af helt almindelige uldtæpper.