torsdag den 24. marts 2011

Skønne Keira Knightly for Chanel

Egentlig er jeg ikke den store Chanelpige. Deres lakker har jeg lidt svært ved at trives med, som jeg vist har nævnt et par gange, og mens jeg da ikke ville protestere særligt ihærdigt, hvis nogen skulle få spontan trang til at forære mig et par klassiske ballerinaer eller en Baby Cabas magen til skønne Camille's, er det ikke sager, som står synderligt højt på min personlige ønskeliste.

Til gengæld er jeg helt pjattet med deres reklamer og markedsføring i det hele taget. Her er virkelig et brand, som formår (efter min mening) at være tro mod deres univers. Og tænk at skabe en hel lille film med skønne Keira Knightly i hovedrollen bare for at gøre reklame for en parfume. Elsker hendes coolhed, den elegante brug af to-tone farverne beige og sort og hele fortællingen.

Som sagt er Chanel ikke det, jeg gør mig mest i (I wish...), og så alligevel. For da jeg lige kastede et hurtigt blik i skabe og skuffer, fandt jeg alligevel en del sager med de to velkendte C'er på. Cristalle parfumen er perfekt her til foråret - let og frisk, og makeup-indpakningen er jeg helt pjattet med. Jeg har faktisk også en lækker lipgloss et sted i gemmerne, men altså... den der ordenssans, ikke...

Tørklædet har forskellige farver på sine to sider og er i den lækreste fede silke. Det bliver ikke brugt så meget - men jeg er ikke i tvivl om, at det er en keeper på den lange bane, så det ryger ingen steder i forårsrengøringen.

2 kommentarer:

Modekolibrien sagde ...

Du har da en del lækker Chanel :-)
Super flot tørklæde!

/Rikke
http://modekolibrien.dk

Miss Maybe sagde ...

Ja, det fandt jeg nemlig også lige ud af :-) Og tak, det er så perfekt til foråret!

Og velkommen til - tak for kommentaren, så fik jeg lige øjnene op for jeres fine blog også.