onsdag den 9. marts 2011

Who's the Boss...


Ikke alene var jeg så heldig at blive godt og grundigt fejret til min fødselsdag sidste weekend. Min søde mor blev til dagen efter, og lørdag var vi bl.a. en tur i Illum, hvor jeg forelskede mig gevaldigt i denne smukke taske. Boss er ellers ikke et mærke, der plejer at sige mig det store - altså, lige på nær deres jakkesæt til mænd, those I like! Men altså, den her var simpelthen nødt til at komme med hjem. Ikke mindst fordi, der var 25% rabat på stort set hele 2.sal, så ikke noget med lang betænkningstid. Og så fik jeg endda et tilskud af min søde mor som ekstragave. Bliver man mon nogensinde for gammel til at blive forkælet af sine forældre?

Den har en perfekt størrelse - min 13" MacBook kan være i den - også i sleeve, og jeg er helt syg med foret og de fine slangeskind'ish detaljer. So very nice!

Den perfekte arbejdstaske til møder og andet godt, hvor jeg gerne lige vil se lidt mere voksen og seriøs ud, end hvad min lilla Marc by Marc Jacobs måske afspejler.

2 kommentarer:

Hanne sagde ...

Den er virkelig lækker - tillykke med den! :o)

Miss Maybe sagde ...

Altså, den er jo ikke helt på niveau med din Celiné, men skøn er den helt sikker. Forudser et langt og kærligt forhold :-)