mandag den 28. marts 2011

Ok, nu bliver jeg altså lidt imponeret...

...og hvis min mandag ikke allerede var dejlig, så er den helt sikkert blevet det. 

For nu ringede det sørme på døren igen. Denne gang var det en (iøvrigt ret cute) FedEx mand, der gerne ville læsse af.
Jeg havde en idé om, hvad det kunne være.... Men derfor slog mit hjerte alligevel lige et ekstra slag, da jeg så afsenderadressen. Ih altså... 
For i kassen gemte sig en lille pose. I tykt pap, med bløde snoede håndtag og et lækkert silkebånd. Indrømmet, jeg er en sucker for gode detaljer.
Og nu er jeg så ked af at være den vilde partypooper, hvis I sad og forventede blødt Caviarlæder, klassisk tweed i jakkefacon eller tilsvarende ekstravagant garderobefyld. Men altså, jeg føler mig nu vældig forkælet. For parfumen er en gave. Fra Chanel. Og altså, nu ved jeg godt, at mange store blogge bliver oversvømmet med invitationer, events og produkter i en så heftig strøm, at det nærmest er underligt med en dag, som postmanden ikke forvandler til en alternativ juleaften. Men altså - jeg er jo ikke "en af de store" - overhovedet.

Jeg bliver nok også især imponeret fordi, det ikke er et dansk PR-firma, der skriver - men en skøn fransk kvinde (som jeg naturligvis allerede har de vildeste billeder af i mit hoved: Two tone ballerinaer, slanke ankler, cigaretbukser, rouge noir på neglene og konsekvent perfekt hår) som håndterer PR for de nordiske og baltiske lande fra hjertet af Paris.

Så nu sidder jeg her med et endnu større smil end solskinnet, min dejlige kæreste og alt andet godt i verden allerede havde givet mig. Og nu dufter jeg iøvrigt også helt vildt godt. Helt klart en ny forårsfavorit.

5 kommentarer:

C sagde ...

Åh lucky you!
Den parfume er min all time yndligs.. (efterhånden min signatur duft) :D
Fik heldigvis en kæmpe flaske af min søde morfar i julegave sidste år, så jeg er godt ekviperet det næste stykke tid..

Kira sagde ...

Arhmen, det er jo en fantastisk gave at modtage! :D

Guapizimo sagde ...

Hvor dejligt at modtage sådan en pakke med parfume, tillykke med den :)

Malsen sagde ...

Nej, hvor lækkert! Hvor er det sejt :)

Miss Maybe sagde ...

Tusind tak for jeres søde kommentarer. Jeg er stadig meget benovet og begejstret :-)