søndag den 7. juni 2009

Shoppetip til de hurtige københavnere - loppemarked/lagersalg i Kødbyen med bl.a. Munderingskompagniet

Uh, det kan være farligt at have shoppeglade veninder. Fik ved middagstid et tip om, at Munderingskompagniet sælger ud af deres skønne sager på Karriere Bar i Kødbyen. Det kunne jeg ikke lade gå min næse forbi, så tømmermændene måtte lige passe sig selv et øjeblik, mens jeg smuttede forbi.

Konceptet viste sig at være en ret blandet landhandel med både nogle private loppeboder og udsalg fra forskellige designere, blandt andet en masse smukke smykker fra Julie Sandlau til priser fra 300-800 - og helt nede i hjørnet en bod med Munderingskompagniets lækre lædersager og lidt til.

Kom hjem med den skønneste, blødeste sorte jakke - skal nok vise den frem senere.

Løjerne fortsætter til kl. 19 i dag - der er ikke mulighed for at bruge kort, men der ligger en bank ikke så langt væk.

4 kommentarer:

Beam sagde ...

Uhm, det lyder dejligt (men farligt!). Har selv lige nuppet min første læderjakke derfra, og den bliver jeg vist svært glad for fremover! Glæder mig til flash!

Miss Maybe sagde ...

Ja, den slags er virkeligt farligt. Men er vildt glad for mit køb - har rendt rundt i den hele dagen. Har en anden jakke fra Munderingskompagniet i forvejen, som jeg er vildt glad for, så der var ingen tvivl om, at tømmermændene måtte tilsidesættes, da jeg fik tippet.

Skal nok flashe - skal bare lige samle kræfter først... ;-)

Annamette Fuhrmann sagde ...

Ved du om det er noget de holder igen??

Miss Maybe sagde ...

Nej desværre. Men hvis jeg hører bare det mindste pip i den retning, lover jeg fluks at gøre opmærksom på det!