mandag den 22. juni 2009

Akut anfald af garderobeseparationsangst

Hvorfor får man altid det, netop som man beslutter sig for at rydde grundigt ud og sætte en ordentlig stak sager til salg på Trendsales.

Ovenpå udsalget og gårsdagens investering og ikke mindst med udsigt til otte dage i NYC om et par måneder har jeg nemlig behov for at få lidt plus på kontoen igen, og hvilket bedre sted at vende sig imod end Trendsales?

Men problemet er bare, at hver gang jeg stiller mig foran skabet og vælter sager ud, som enten aldrig har været brugt - eller i det mindste ikke, så længe jeg kan huske, bliver jeg ofte ramt af tanken "arh men altså, den er jo meget fed. Og hvis jeg nu liiiiiige *tabte fem kilo* *skulle til den der vildt fashionable fest* *pludselig fik fødder en halv størrelse mindre*, ville det jo være netop dén dims, som samler hele garderoben..."

Så kæmper lige nu en ihærdig kamp mod min egen separationsangst og smider annonce efter annonce på TS og krydser så fingre for, at sagerne bliver solgt, inden jeg når at fortryde eller komme ud af mit oprydningsmodus ;-)

4 kommentarer:

Kat sagde ...

Jeg kender det kun alt for godt :-( Er netop i gang med samme projekt.

Miss Maybe sagde ...

Held og lykke - håber, at du lykkes godt med projektet.

Signe sagde ...

Hahah, det er præcis sådan jeg har det.
Det er forfærdeligt, især når skabene bugner. Og inderst inde ved man jo godt at man aldrig nogensinde får det på igen. Jeg har ting der har hængt i skabet - ubrugt - i snart 10 år. Og jeg kan stadig ikke skille mig af med det, for "hvis nu".. Ahmen det er jo sygt!! ;-)

Miss Maybe sagde ...

Ok, jeg har fundet min overmand :-)

Fik taget mig grundigt sammen og har pt godt 30 annoncer på TS, så er vældig stolt af mig selv! (Og den der cashmere strikkjole fra COS er ikke solgt endnu - *lokke* *lokke* ;-) )