torsdag den 18. juni 2009

My cashmere connection


For fem år siden begik jeg en stor brøler, som jeg har betalt dyrt for lige siden: Jeg investerede i min første cashmeresweater. En stor, tyk, sort rullekravesweater fra Ann Taylor i New York købt i en tordnende halsbetændelse, som jeg insisterede på at ignorere til fordel for butikkerne i NYC. Ekspedienten endte med at måtte klippe mærket ud af nakken, mens jeg havde den på, for jeg kunne simpelthen ikke holde ud af tage den af igen...

Og efter den investering har almindelig uld bare ikke rigtigt været det samme. Min hud protesterer simpelthen mod alt andet end fløjlsblød cashmere - eller sådan føles det i hvert fald. Desværre er det jo noget dyrt stads, så alle kneb gælder.

Et af mine yndlingstricks hedder COS - altså butikken her i København. Dels har mærket en masse skønne cashmeresager til absolut fornuftige priser og en glimrende kvalitet - og så dukker noget af det endda ofte op på udsalg.

Som denne labre sag jeg nappede i går - til kun 325,- takket være 50% rabat. Yay! Jeg har købt den lidt for stor, så den får et lækkert løst look. Den ser måske ikke ud af så meget på bøjlen, men den sidder rigtigt fint med en perfekt udskæring, og så er ærmerne født ekstra lange og med sjove huller til tommelfingeren.

4 kommentarer:

FrkBlabla sagde ...

Hvor er den lækker!

Miss Maybe sagde ...

Takker :-) Glæder mig også allerede til at tage den i brug!

Signe sagde ...

Åh, den ser super fin ud.. Glæder mig til at se den in action, -især detaljen med tommelfinger-hullet lyder rigtig cool.. :-)

Miss Maybe sagde ...

Jeg skal nok forsøge at demonstrere den in action, når vejret igen bliver til at putte sig i cashmere :-)