mandag den 15. juni 2009

Ebay ærgrelser

Kender I det, at man har en ting på sin watchliste på Ebay. Og faktisk har det noget tid, hvor man sådan diskuterer lidt frem og tilbage med sig selv, om man nu virkelig også har brug for bemeldte dims til garderoben.

Og så man så pludselig kommer frem til, at man slet ikke kan leve uden - så er tingen naturligvis lige blevet hapset af en anden mere fremsynet shopper - og der er naturligvis ikke andre på Ebay. Grumf!

Jeg forudser nu, at en intens jagt bliver indledt med risiko for at ende med at betale overpris i min ihærdighed. Krydser virkelig fingre for spontant indfald af fornuft i kampens hede...

7 kommentarer:

Lisbeth sagde ...

Men altså; hvad VAR det så, du missede?
Man er vel nysgerrig ;-)

Miss Maybe sagde ...

Hehe, jamen det vil jeg jo ikke så gerne råbe for højt om - så kunne andre måske finde på at begynde at lede efter det samme, og jeg gider jo ikke have unødvendig konkurrence ;-)

Men jeg kan da afsløre så meget, som at vi befinder os i taske-genre, og at der nok står Botkier på mærket... :-)

Lisbeth sagde ...

Hvis det er en taske, så kunne jeg jo næsten regne ud, at det enten måtte være Botkier, Marc Jacobs eller Mulberry, når den er til dig :D

Jeg krydser fingre for, at du snart flasher en fin Botkier taske her på bloggen som resultat af din eftersøgning!

mariajensen83 sagde ...

Uhh, det lyder da spændende. Krydser fingre for dig :o)

Miss Maybe sagde ...

Tak piger, hvor er I søde.

Og ja, jeg har vist en vis forkærlighed for de tre mærker - men måske jeg snart skulle overveje at prøve noget nyt... :-)

Camilla sagde ...

botkier er altså også bare fantastisk til at lave tasker. håber for dig du finder den du søger :)

Miss Maybe sagde ...

Tak Camilla - og ja, jeg er helt enig, men nu har jeg jo også allerede flashet min ihærdige Botkier-kærlighed her på bloggen, så det hersker der vist ikke så meget tvivl om ;-)