tirsdag den 5. april 2011

Temmelig utålmodig...


DatoKl.Registrering
1. april 201121:18Ankommet til 704 Københavns Pakkecenter
4. april 201106:27Ankommet til omdeling 2774 Pakkedist. København

Suk altså. Hvorfor er det lige, at Post Danmark insisterer på at holde min pakke som gidsel. Altså, hvad er det egentlig helt præcist, man får for den mindre formue, man betaler for at de skal slæbe ens pakke fra A til B. I hvert fald ikke hurtig levering. Jeg er godt klar over, at der har været en weekend i spil, men pakken skal trods alt bare fra den ene ende af Kbh til den anden. Grumf!

For et par uger siden hævdede jeg jo, at NU måtte den der evindelige jagt på skindleggings endelig være forbi. Med fundet af et skønt og billigt par fra Provider fundet hos So Last Season.

Desværre viste der sig at være en fejl på bukserne, som jeg desværre ikke opdagede i butikken. Og en travl uge gjorde, at jeg ikke lige havde mulighed for at smutte ud i butikken og bytte. Så jeg troede, at jeg var snedig og lade Post Danmark stå for transporten. Think again... Men krydser virkelig fingre for, at bukserne ligger bag i en postbil et sted med kursen mod min adresse. Please!  

2 kommentarer:

Kira sagde ...

Det er SÅ irriterende at vente på pakker. Her er det så nok mere min utålmodighed der er i spil og ikke så meget PostDK, haha.

Miss Maybe sagde ...

Haha, jeg er nok heller ikke den mest tålmodige - men altså, hvor svært kan det lige være at levere en pakke... :-)