tirsdag den 26. april 2011

Rabatkoder OG free shipping på LookFantastic

Altså, nu havde jeg godt nok svoret, at jeg nok liiige skulle holde Visakortet lidt i ro ovenpå mine udskejelser i Berlin, men altså, både rabatkoder OG gratis forsendelse er alligevel lidt mere end mit krejlerhjerte kan tåle.

Se bare her:Så i vildskab flåede jeg ned fra de virtuelle hylder og havde pludselig en temmelig bugnende kurv. Reality check, please! Så efter en hård og kynisk udlugning af ellers skønne produkter, endte jeg med at klikke køb på disse nødvendigheder: 
Ansigtscreme fra REN - som har været yndlingsmærket siden min tidligere favorit, Origins, pludselig fik mig til at slå fælt ud. Til gengæld er jeg stadig stor fan af ansigtsvasken Not a Dull Moment, som jeg heldigvis stadig kan tåle. Den kan REN ikke rigtigt slå. 

Har ellers for nylig forsøgt mig med Alterna - bare for at prøve noget andet, men jeg må erkende, at jeg er en Redken-kind-of-girl through and through.
 Og den her er ganske enkelt uundværlig til mit lidt for slidte garn. Som jeg i øvrigt overvejer at lade finde tilbage til min egen farve. Som jeg faktisk nærmest ikke aner, hvad egentlig er. Frygter lidt at sige farvel til tilværelsen som blondine, men er på den anden side træt af den konstante kamp mod udvoksninger osv.

Men how to do it.... Der skal vist en dygtig frisør til - så gode bud på sådan en størrelse her i Kbh modtages med kyshånd. Og koster vedkommende så samtidig ikke det meste af en førstefødt, bliver jeg endnu mere begejstret!

6 kommentarer:

Cecilie sagde ...

Fååårk! Det må straks udnyttes ...

Men der var en periode hvor de ikke sendte REN ud af UK. Er de begyndt på det igen?

Miss Maybe sagde ...

God fornøjelse :-)

Og mht REN - så går jeg ud fra det. Jeg fik i hvert fald lov at gennemføre min ordre uden problemer. Men det er faktisk første gang, jeg handler REN på LF - jeg plejer at hamstre, når jeg er i London.

EvaK sagde ...

Jeg kunne heller ikke modstå nyhedsbrevet, hehe :)
Fik købt et ghd glattejern (KUN 700,-!!!) og faktisk også lidt REN og Redken. Er også selv stor fan af deres produkter, de holder hele vejen :)

Miss Maybe sagde ...

Godt køb - jeg hapsede også et GHD under en tidligere tabatkode og er meget begejstret. Og tak i øvrigt for en fin og inspirerende blog - meget rart med lidt hjælp i beautyjunglen :-)

EvaK sagde ...

Ja det er klart det bedste man kan få :)
Tak skal du have, er glad for du kan lide den :)

Miss Maybe sagde ...

:-)

Er der i øvrigt nogen chance for, at du kender til gode frisører i Kbh, som kan hjælpe mig med at gå fra blond tilbage til oprindelig mere mellemblond?