søndag den 17. april 2011

Tømmermands ramt søndag

Jeg ved ikke helt, hvad der gik galt i går, men jeg har det dælme ikke optimalt i dag. Måske det var de champagnen på tagterrassen, eller monstro billige drinks på den mindst lige så billige (og dødlækre) vietnamesiske restaurant bærer skylden. Eller øl og Jägermeistershotsne (when in Germany...) i det meget spøjse påskefeststelt på Alexanderplatz - eller måske var det den fancy drink på loungen, hvor vi havnede, da trangen til finkultur ovenpå alt det folkelige blev lidt for stor. For pokker, hvor sengen snurrede i morges. Men der kunne jeg ikke blive liggende, for min søde kæreste skulle jo have lidt ud af dagen her i Berlin.

Så vi slæbte os ud til lækker brunch og har så ellers bare vandret rundt hånd i hånd i gaderne, nydt seværdighederne, solen og hinanden. Ahhh...

Et styks temmeligt tømmermandsramt frøken venter (u)tålmodigt på sin morgenmad - eller nok mest af alt på den kolde cola = lifesaver. Så blev verden lige lidt rarere. Skjorten er iøvrigt mit andet Berlinerkøb - til den formidable sum af €9.95 i H&M - jeg elsker den allerede, og elsker endnu mere, at jeg har kunne gå rundt uden jakke stort set hele dagen.

Fantastisk morgenmad. Ikke superbilligt, men til gengæld rigtigt godt, lækkert og veltillavet. Caféen hed Oliv og kan findes her.

3 kommentarer:

Kira sagde ...

Det ser ud som om, I har fået jer en rigtig hyggelig siddeplads under morgenmaden. :)

Mette sagde ...

Det ser super skønt ud - ih jeg er misundelig :) Nyd det og hils :)

Miss Maybe sagde ...

Ja, det var simpelthen så hyggeligt. Både at spise morgenmad der, og så efterfølgende bare at slentre rundt i Berlins gader. Ahhh :-)