fredag den 15. april 2011

Sneak peek på første Berlinkøb

Huha, hvor dagene bare flyver her i Berlin. Med arbejde (desværre), tøsehygge og eventyr i Berlins gader. Og jeg har stadig meget til gode. Lidt shopping er der også blevet tid til - men må sige, at min veninde er meget sejere til det end mig. Papirsposerne vokser her i lejligheden, men jeg har kun hevet Visakortet igennem terminalen en enkelt gang. Nemlig i COS, hvor jeg fandt denne skønne cardigan, som dog ikke rigtigt var til sinds at lade sig fotografere rigtigt... 
Farven er lidt mere afdæmpet i virkeligheden, og så er den i det blødeste, tyndeste bomuld og med 5/6 ærmer, som ikke når helt ned. Jeg er sikker på, at den bliver et hit som en farveklat her i foråret. 

Den manglende shopping kan måske skyldes, at jeg er fast besluttet på ikke at købe noget, som jeg ikke er 110% forelsket i. I ved, de der "altså, den er da meget pæn" items, som måske ikke forårsager fuldstændig forelskelse, men som ryger med alligevel. Det har jeg nok været lidt for god til tidligere - ikke mindst på rejser. Håber jeg kan lade være denne gang. 
Og så lige et billede fra forleden aften. Vi bor lige ved Alexanderplatz - og det er vildt smart, når man ikke just er skidegod til det der med stedsans - for jeg kan altid bare sætte kursen mod TV-tårnet, så skal jeg nok finde hjem. Snedigt!

4 kommentarer:

Kira sagde ...

Ahh... det lyder nu lækkert med sådan nogle dage i Berlin. Og så synes jeg i øvrigt, at det er meget fornuftigt det der med lige at tænke en ekstra gang over sin købetrang. For det ER altså lidt surt, når man har købt noget som faktisk ikke rigtig spiller, g man ved det godt selv...

Mette sagde ...

Den ser super lækker ud!

Det lyder som om, at shoppe-englen har taget på dig ;)

Hanne sagde ...

Hvor er den fin den bluse... glæder mig til at se den på.

Miss Maybe sagde ...

@Kira - Præcis. Selvom det er lidt skræmmende pludselig at være blevet få voksen. Især fordi jeg faktisk har penge at shoppe for (hurra for Trendsales...)

@Mette - hehe, måske. Dog ikke så meget som på F... ;-)

@Hanne - ja, den er skøn. Glæder mig allerede til at tage den i brug. Kan anbefale en tur i Cos. Er sikker på, at den vil klæde Reissue ;-)