mandag den 11. april 2011

Fornuftigt fodtøj

Er der noget mere usexet? Det er bare de færreste sko, der formår at forene det smarte og det behagelige. Og selvom jeg klart er yderst mageligt anlagt, når det kommer til fodtøj, så er der alligevel en grænse. Det er bare ikke skidesmart, når man samtidig er forsynet med besværlige fødder. Grumf altså.

Og nu skal jeg jo snart til Berlin. Og jeg VED bare, at der bliver dage, hvor vi kommer til at vandre, vandre og så vandre noget mere. Almindeligvis vil min løsning være sneakers i Converse-klassen, men det duer bare ikke til flere kilometers trav. I hvert fald ikke for mig. Men altså, rigtige travesko er bare sådan lidt... hmmm.. kedelige. På den lidt for fodformede og praktiske måde. Især i min størrelse elefantfod (aka 41).

Så hvad gør en klog blogger - hun lader sig inspirere. Af to blonde smuksakker - Manja og Sara - som begge har talt pænt om Reeboks Easytone. (jeps, indrømmet. Jeg er en sucker for bloganbefalinger). Eftersigende er det noget med, at man på grund af skoens opbygning styrker muskler i baller og lår mere, end man ellers ville.  Og så er Helena Christensen iøvrigt kampagnemodel for konceptet - og altså, hvis skoene kan fikse mig op med sådan en krop.... (I wish...)
Oh well, mindre kan vel også gøre det. Tilbage til skoene. Easytone findes i et væld af modeller, men skal det være - så skal det være pink. Som i PINK! Se selv: 
Umiddelbart noget mere girly end det fodtøj, jeg normalt gør mig i, men jeg satser på, at farven er så skrap, at man helt glemmer at lægge mærke til, at jeg faktisk har vovet mig ud i offentligheden i en art træningssko. Og så er den altså lidt fin. Farven. Og meget forårsagtig.
Om den sjove sål så faktisk virker, skal jeg nok fortælle mere om, når jeg har testet lidt nærmere. Nu kunne det være, at jeg skulle pakke den der kuffert...
Skoene snupper sig et hvil i sofaen - de har nok allerede grejet, at de snart skal tilbagelægge en del kilometer...

Jeg fandt i øvrigt mine i Stadium på Fisketorvet (i Kbh), hvor de kunne fås til 699,- som medlem af deres kundeklub (som man bliver meldt ind i ganske gratis - bare husk sygesikringsbeviset) - og så fik jeg endda yderligere 10% pga en anden medlemskampagne. I like!

2 kommentarer:

C sagde ...

Ih er du også hoppet på dem.. jeg har planer om jeg skal have mig et par, så jeg er fit for fight når jeg skal ud med lillepigen i barnevognen.. Jeg skal bare lige finde ud af farven.. pink står højt på listen indtil videre ;)

Jeg glæder mig til at høre lidt mere om din mening omkring dem!

Miss Maybe sagde ...

Jeps, jeg er totalt lemming her i blogland ;-)

Hvis du overvejer dem, så er de som sagt billige i Stadium for tiden - men jeg skal gerne komme med input, når jeg har testet dem her i Berlin den næste tid!

Og så er de altså lidt fine i pink, selvom farven er heftig.