mandag den 11. april 2011

Jubiiiiiiiiii!!!

Jeg tror dælme, at min shoppingkarma er vendt tilbage. Først lykkedes det langt om længe at finde et fantastisk par armybukser, som jeg virkelig har ledt efter længe. Og nu ser det ud til, at jeg endelig kan krydse et andet stort ønske af shoppelisten. The one and only. Miss Dellisha. Ja sgu!

Hurra for Trendsales - så nu glæder jeg mig bare helt vildt til at modtage! Handlen har været lidt langtrukken, så jeg har ikke turde juble nu - og gør det stadig med lidt rystende knæ, for jeg har jo reelt kun lige accepteret handlen og mangler altså stadig at have tørklædet i hænderne. Og eftersom jeg pt snart har ventet to uger på en anden TS-ting, så nager bekymringen da i baghovedet. Men jeg vælger at være optimist. Ih, det bliver en god uge, gør det!

4 kommentarer:

Guapizimo sagde ...

Ej hvor fedt!! Jeg håber du modtager det ASAP! Mit Dellisha er stadig højt elsket!

Miss Maybe sagde ...

Der går desværre lidt tid - nu smutter jeg jo til Berlin, men jeg krydser fingre for, at det når frem, så kæresten kan tage det med, når han kommer næste weekend.

Men ja, det er bare SÅ fedt! Er virkelig begejstret til en næsten pinlig grad - det ER jo trods alt bare et tørklæde... :-)

The Princess Wishlist sagde ...

Verdens bedste tørklæde! :)

//Betina

Miss Maybe sagde ...

Ja, det er SÅ fantastisk :-)