torsdag den 28. april 2011

Den sjoveste souvenir fra Berlin!

Min skønne veninde M og jeg har en aftale om, at når vi rejser udenlands, tager vi sjovt slik med hjem til hinanden. En aftale, vi efterhånden har haft længe, og der går nærmest sport i at finde de mest mærkværdige ting.

Så jeg var lykkelig, da jeg faldt over Rittersport Chokoworld i Berlin. Ikke alene havde butikken sådan cirka alle tænkelige varianter af den lille chokoladekvadrat (inklusiv en hel væg med økologiske varianter i lidt mindre størrelser, forskellige sukkerfri størrelser og et imponerende udvalg af bland-selv Ritter Sport i mini format). Men endnu vigtigere - butikken bød også på muligheden for at customize sin egen chokolade. Perfekt. Desværre var jeg SÅ opslugt af konceptet, at jeg fuldstændigt glemte at fotografere. Men konceptet var at vælge mellem mørk eller lys chokolade og derefter op til tre forskellige former for fyld blandt de utallige varianter. Svært at vælge - det tror jeg nok... Mandelsplitter, chili eller cornflakes? Kakaonips, anis eller klassisk tysk lebkuchen.

Men nu er det sådan, at min søde veninde præsterer at blive barnligt begejstret over selv de mindste ting. Som at skulle køre med tog til Jylland - noget, de fleste andre overlever, men ikke begejstres over. Ja, selv en tur med metro kan få smilet frem. Det er så skønt! Så hvad kunne være bedre end vingummibamser, Jelly Belly Jelly Beans og mini marshmellows. I lys chokolade. Mmm.

Så efter en pæn ventetid i køen blandt andet ligesindede børn og barnlige sjæle fik jeg endelig lov at afgive min ordre og med stor fornøjelse se til, mens chokolade og ingredienser blev vakst blandet sammen, fordelt i formen og sat på køl - og så skulle jeg bare vente en lille halv time, hente og hurra!

Jeg har glædet mig VILDT til at overrække kreationen - og den blev godt modtaget. Og gavmild som søde M er, blevet der fluks åbnet og prøvesmagt. Se bare her:


Chokoladen blev pænt pakket ind i fin emballage og med et lille kort, som fortæller, hvad der gemmer sig i pakken.
Og se lige, hvor ivrig hun var efter at pakke op. Fingrene kunne ikke engang holde sig i ro længe nok til at tage billedet... ;-)
Mmmm, chokolade....
Lidt anderledes - men meget fantastisk. Tror dog ikke umiddelbart, at Ritter Sport står i kø for at sætte min version i produktion. Men jeg kunne helt sikkert finde på at kigge forbi, næste gang jeg kommer til Berlin.

Fristet - så læs mere her.


2 kommentarer:

Guapizimo sagde ...

Årh det ville jeg SÅ gerne have prøvet i Berlin, men det havde vi desværre slet ikke tid til, æv!

Miss Maybe sagde ...

Det krævede også lidt god tid - både pga kø og så lige med ventetiden på, at chokoladen kølede ned og blev klar. Men det var virkelig skægt - måske du skal tage ungerne med en gang - hvis du tør ;-)