fredag den 29. april 2011

Striber, nitter, army og lidt pudder

Oh so basic - og lige mig. Uanset hvor gerne, jeg egentlig ville være fashionabel, så ER jeg nok bare det største comfort creature. Til gengæld fandt jeg min gamle skindjakke fra Munderingskompagniet bagerst i skabet, som har levet en lidt overset tilværelse, efter jeg hapsede en sort. Lidt dumt, for den er jo pææææn :-)

Knuselsker virkelig, at det igen er ballerinatid. Det er bare rarere ikke at skulle fedte rundt med strømper, snørebånd og andet besværligt, når man (as usual...) har lidt travlt, når man skal ud af døren.
Armbåndet her er jeg ikke helt overbevist om - should it stay or should it go? Hmm... Nu må vi se - jeg har samlet en lille stak sammen, som jeg håber at få smidt på TS i weekenden... 

5 kommentarer:

Cecilie sagde ...

Sikke nogle fin sko. Hvor har du dem fra?
I øvrigt vil jeg gerne anbefale min frisør Kristina hos Zimmersonne. Hun er skide sej og sød og dygtig. Det er ikke just billigt, men det er pengene værd. Synes jeg.

Miss Maybe sagde ...

Tak tak - de er fra Carla F, men fra sidste sommer. Og tak for frisørtippet, dem lurer jeg lige på.

Mette sagde ...

Fine accesorize og fedt outfit! Kig forbi? :)

Signe sagde ...

Du ser jo super godt ud som sædvanlig! :)

Og JEG synes armbåndet er fantastisk.. Så hvis du spørger mig er det da helt klart et stay.

- eller vent; jeg mener go, for så kan du sælge det til mig! ;)

Miss Maybe sagde ...

@Mette - tak tak, og fin blog :-)

@Signe - tak - og i lige måde. Og mht armbåndet, så tror jeg også, at det får lov at blive lidt endnu, men hvis jeg fortryder, skal jeg nok sige til. Men ellers kan du iøvrigt også finde det her: http://www.madamechic.dk/shop/depeche-laederarmbaand-3229p.html