lørdag den 2. april 2011

Oh happy day

Åh, hvor var det dog bare skønt at stå sent op til sol højt over København og en særdeles savnet varme i luften. Forår, hvor har du dog været savnet!
Så jeg tog taget af bilen, kæresten i hånden og så ud i verden. Spiste en desværre middelmådig brunch på Canteen på Nordre Frihavnsgade - havde ellers hørt en masse godt om stedet, men pyt, så slipper vi da for at ræse til Østerbro efter det en anden gang. Til gengæld var der pokkers pænt ude ved Svanemøllen. 
Fristende ser det ud - men ikke fristende nok til at springe på kærestens forslag om at slå om, hvem der skulle hoppe i. Æh nej. 


Og så kaffe på min brors altan - sådan en vil jeg altså have en gang. Til gengæld havde jeg bare fødder i ballerinaerne. Flere af den slags dage, tak.

Beklager i øvrigt, hvis bloggen er ved at udvikle sig til en veritabel fotobog med lidt for langt mellem modesnapsene. Men der er sket der, der ind i mellem sker for mig: Jeg har brugt lidt for mange penge på flybilletter.  Det betyder, at garderoben må træde lidt i baggrunden. Til gengæld har jeg dejlige ture til både Berlin og Wien i vente snart. Yay!

4 kommentarer:

Kira sagde ...

Berlin og Wien? Glæder jeg mig bestemt til at læse mere om! :D

Miss Maybe sagde ...

Jeg lover, at jeg nok skal fortælle meget mere. Jeg kan faktisk nok slet ikke lade være. :-)

Berlin er lige om straks, mens Wien er cirka halvanden måned ud i fremtiden.

Malsen sagde ...

Fotos er skønne, når de fortæller en historie og det gør dine jo :)

Miss Maybe sagde ...

Tak søde Malsen :-)