fredag den 22. april 2011

Ups.....

Nå, men altså... Den der shoppekarma, ikke. Den er vist tilbage. Og det noget der ligner for fuld udblæsning. Muligvis havde min mor den med i kufferten. Har haft et par skønne skønne dage med hende (og min veninde naturligvis) i det mest fantastiske forårsvejr. Så vi har hygget, sejlet på Spree, slentret rundt i gaderne og drukket en masse bobler i de lune aftener på tagterassen. Ahhh! 
Og så var det jo også lige, at vi kom til at gå lidt i butikker - selvom min mor, (som godt nok er en af mine yndlings-shoppe-partners-in-crime) egentlig ikke havde tænkt sig at skulle fylde yderligere i kufferten. Meeeeen, sådan gik det ikke helt. Og min kuffert er vist efterhånden også ret presset, når den nu skal pakkes igen - for se lige:
Intet mindre end fire fuldstændigt fantastiske par sko er flyttet ind. De tre første er fra Chie Mihara, som jeg virkelig frygter kan blive et dyrt bekendtskab fremover.
Ballerinaskoene er smørbløde og stod på listen over ting, som jeg ikke alene gerne måtte købe, men faktisk helst skulle, fordi jeg efterhånden har slidt mine andre op. Jeg kan ikke lige huske mærket, men de er åh så bløde og comfy at have på. Hvis de ikke havde kostet godt €200, havde jeg købt et par i hver af de tre farver, butikken havde. 
Og så forsøgte jeg at være lidt fornuftig og hapse sandalerne i sort - og kun i sort... 

...men så syntes min mor, at de gule var så vældigt fine, at hvis jeg ikke selv købte dem, så kunne de da være et fint påskeæg. Og så vil jeg da meget hellere have glade, pæne fødder end chokolade. Ja tak! Min mor er virkelig yndlings (også når hun ikke forærer mig fine sko).
Danseskoene er noget helt helt anderledes end hvad min garderobe ellers gemmer på, men jeg er sikker på, at de er perfekte til et bryllup om en måneds tid - nu skal jeg bare lige finde en kjole, der passer til.

Og så ikke et ord om al det skønhedsgejl og de par jeans, der også ligger i mine poser her i lejligheden. Mit Visakort bløder - men det har været det hele værd! Men det er vist også ret godt, at turen snart går retur til Kbh.....

4 kommentarer:

Mette sagde ...

SUPER skønne sandaler og sko!! De er virkelig fine!

Malsen sagde ...

Sikke en masse lækkerier! :)

Maria sagde ...

Sikke nogle lækre køb! Og når man er på ferie, er shopping på en måde gratis, ikk? Det tæller i hvert fald ikke heeelt med på samme møde ;)

/Maria

Miss Maybe sagde ...

Tak for jeres søde kommentarer - og Maria, jeg er HELT enig. Altså, det er jo en helt anden valuta, og så tæller det jo ikke. Vel...? ;-)