Og så kan det anbefales at snige lidt mørk chokolade på den brede ende af dejen, inden der rulles - for så har man pludselig de lækreste, friskbagte chokoladecroissanter.
Bagte en omgang i morges, da jeg fik skøn veninde til morgenmad og efterfølgende arbejdsdate (sidder pt og knokler på hver sin Mac - jeg overspringshandler bare...), og de blev absolut taget godt imod!
5 kommentarer:
Hvor køber du dejen henne? Det må jeg simpelthen prøve at lave en dag.. :)
Eeeej din snydetamp - jeg var lige så fascineret af dit bagværk :D
@Dyveke - jeg fandt det i min lokale SuperBest
@Lisbeth - sorry :-) Men altså, se det fra den positive side - det er supernemt! :-)
Ja du har ret - jeg har også selv lavet dem flere gange, hvor jeg smurte dem med nutella.
Måske jeg skulle prøve mig med lidt marcipan og chokolade næste gang - det er nemlig pt min yndlingslast fra en lille café tæt ved mit specialekontor :D
Uh, det lyder da godt nok som en lidt for lækker kombination. Og jeg har endda marcipan liggende - det må testes ved lejlighed!
Send en kommentar