mandag den 2. august 2010

Nyt til hjemmet!

Hvis jeg bliver sådan lidt begrænset i mine garderobeindkøb i den nærmeste tid, er der ikke så meget at sige til det. Blev nemlig lokket lidt i fordærv her i weekenden... Egentlig skulle jeg bare med en veninde i Bolia og købe lamper til hendes nye lejlighed. Og så måske kigge på et sofabord, da mit fra Ikea for længst har udtjent sin værnepligt (det braste sammen allerede sidste sommer...) men altså... så var der jo 20 procent på alt i butikken. Og jeg har længe været lidt træt af, at min ellers skønne sofa er for kort. Så 1-2-vupti, pludselig befandt jeg mig ved kassen med en bestilling på både sofa og sofabord i hånden. Og et betragteligt hul i opsparingen....

Men jeg glæææææder mig til "morfar", som sofaen allerede er døbt, kommer.

Se bare her, hvor fine tingene er (som i øvrigt ikke stod sammen - men vi fik lige slæbt sofabordet hen til sofaen for at tjekke det ud i sammenhæng)


Sofabordet er i øvrigt en særlig grad af fantastisk med et væld af små skjulte skuffer og rum. Flere af dem er i kontrastfarver indvendigt - den lækreste detalje.

Se bordet bedre her.

Der går lige et par uger, inden tingene bliver leveret - så nu skal jeg bare lige have solgt min gamle sofa i mellemtiden.

2 kommentarer:

2300 Happiiiness sagde ...

Uh lækker lækker sofa - det ligner sådan en, som man (læs jeg) nemt ville komme til at bo i :D

Miss Maybe sagde ...

Det er nemlig også præcis min tanke :-D