fredag den 23. oktober 2009

Garderobens glemte guld

Der er noget med, at det kan være svært at se skoven for bare træer.... I min verden kan det være svært at finde outfittet for bare tøj!

Egentlig synes jeg ikke, at jeg ligger inde med overvældende mængder tøj (selvom jeg nok godt kunne finde visse (mands)personer, som vil hævde det modsatte), men alligevel kan jeg nemt have ting i min garderobe, som bliver overset på det skammeligste. Og egentlig uden grund.

Fx har jeg fået fine komplimenter for dagens outfit, som primært består af en sort kjole, der efterhånden har befundet sig temmeligt længe i mit skab. Men har jeg fået den brugt - næh nej. Men længe leve laundry day, for pludselig befandt alle mine ellers så trofaste jeans (ok så, alle dem, jeg gider gå med for tiden...) sig til tørre på stativet, og så måtte kreativiteten i spil.

Så nogen gange tror jeg, at jeg måske bare skal blive lidt bedre til at få brugt alt det lækre, som faktisk gemmer sig i skabet, istedet for hele tiden at læsse nyt, nyt, nyt på, så det bliver endnu sværere at finde det gode gamle guld...

4 kommentarer:

Beam sagde ...

Ja, det kan der være noget om. Hvorfor blive ved med at købe nyt tøj, når man har så meget godt i forvejen?

Flasher du ikke et billede af dit outfit?

Miss Maybe sagde ...

Men det er jo altid sjovere med noget nyt... :-)

Jeg vil overveje at flashe outfittet - hvis jeg ellers kan få mit kamera til at enes med mig. Det kniber lidt. Og så er jeg nok lidt genert, hvad den slags angår, men det kunne da godt være, jeg skulle overveje det...

Beam sagde ...

^ja, det ville da være fint mere flere flash af dine outfits. Du kan jo altid sløre ansigt eller hvad du finder på. :o)

Miss Maybe sagde ...

Det er sødt af dig at sige det. Vil overveje, om det ikke kan arrangeres :-)