onsdag den 21. oktober 2009

Få gratis mobilt bredbånd som Telenor-kunde

Nu jeg er på ingen måde det hurtigste dyr i teknikskoven, så derfor består min internetforbindelse derhjemme stadig af et temmeligt uklædeligt langt, hvidt kabel, som slanger sig rundt i lejligheden afhængig af, hvor jeg sidder med min computer. Ikke specielt hensigtsmæssigt, men det fungerer.

Men nu skal jeg prøve kræfter som mobil, for Telenor tilbyder alle deres bredbåndskunder, at man kan teste en mobil netforbindelse gratis i det næste halve år. Så vidt jeg kan se, mener de faktisk gratis - man skal først betale, hvis man vil beholde pinden efter de seks måneder - eller hvis man ikke sender den tilbage, når de seks måneder er forbi.

Et rigtigt fint tilbud, synes jeg, for min computer er tit med mig på farten. Så nu er jeg spændt på at se, hvordan det virker - måske fremtiden så skal være fuldstændig trådløs for mig = endnu bedre bloggingmuligheder :-D

Find tilbuddet her.

2 kommentarer:

Louise sagde ...

Tak for tippet :-) Vi har Telenor herhjemme og sådan en mobil forbindelse fra TDC som egentlig er lidt halvdyr men fulgte med købet af en mini pc, så det er da super med en gratis forbindelse i 6 måneder. Og så er 49 kr om måneden jo også ganske billigt for at have en ekstra forbindelse.

Miss Maybe sagde ...

Jamen, det var da så lidt. Synes også, det er en ret fornuftig pris, så nu glæder jeg mig bare til at modtage og teste.