tirsdag den 1. december 2009

Kære julemand, bare glem det...

Man skulle ellers tro, at det der med tålmodighed ville blive bedre med alderen, men sådan fungerer det ikke rigtigt for mig.

Slet ikke, fordi jeg også lige blev ramt af et alvorligt behov for at trøsteshoppe - så kursen blev fluks sat mod Strøget, og 1-2-3 vupti, nu er jeg iPhone ejer :-D Jubii!!!

Glæder mig allerede som et lille barn til at komme igang med at lege med dyret, som lige nu pænt ligger til opladning, mens jeg slår mig selv over fingrene igen og igen for at komme til at pille ved den, lege med den og i det hele taget teste alle dens funktioner. Endte med at gå all-out og snuppe 32gb modellen - i sort - så jeg ikke pludselig kommer til at fortryde ikke at have plads nok.

Ih, jeg er sikker på, at det bliver et varmt, nært og kærligt forhold, jeg her har vovet mig ud i!

2 kommentarer:

Tigeren aka Chau sagde ...

Hvor er du bare heldig. Jeg leder efter en ny telefon som gerne må mere end bare at skrive beskeder og til at tale i.
Vil du give en anmeldelse af den når du er blevet fortrolig med den. og hvor meget koster sådanne en basse?

Iøvrigt en fed blog, som jeg følger med dagligt. Vil blive super glad hvis du kiggede forbi min :-)

/Chau

http://thetigerakachau.blogspot.com/

Miss Maybe sagde ...

Jeg er også meget begejstret - og glæder mig til, at jeg for alvor lærer den at kende. Er heldigvis godt hjulpet på vej af, at jeg i forvejen har en iPod touch, som minder meget om.

Men jeg skal nok anmelde, når jeg lige har testet den lidt! Jeg gav i øvrigt 1399,- + 99 i oprettelse hos 3 - og betaler herefter 599 i abo for de første seks måneder og derefter 399. Abo inkluderer så 300 min tale, fri sms/mms, fri tale til andre 3 kunder og 20gb fri data - som eftersigende er mere end rigeligt og egentlig svarer til fri data.

Er især gået efter data, for det ved jeg, at jeg kommer til at lege meget med og ville være så surt med store regninger på den bekostning.

Og tusind tak for de pæne ord om min blog :-) Jeg kigger skam allerede jævnligt forbi din, men skal nok lige huske at smide en kommentar ind i mellem.