tirsdag den 8. december 2009

Fordelagtigt vægelsind...

Var fordi H&M på Strøget i dag, og der viste sig stadig at være ret meget af Sonia Rykiel kollektionen tilbage - og det var egentlig meget godt. For i løbet af de sidste par dage har jeg flere gange været fristet til at smide lidt af hvert i kurven - blandt andet den nude body (som jeg ikke lige kunne fikse et billede af) og de stribede hjemmesko.


Men hurra for mit vægelsind - for efter at have set sagerne i H&M i dag, er det vist den rette beslutning. Bevares, det er da nogle meget fine ting, men ikke noget, jeg ikke kan leve uden. Bodyen havde en ret kraftig metallynlås i ryggen, jeg ikke bryder mig om, og hjemmeskoene virkede bare lidt for cheap. Selvom jeg fortsat godt kan lide striberne.

Så nu er der kun natkjolen tilbage på min liste af overvejelser - og den må jeg da indrømme, at jeg stadig er fristet af. Men ikke nok til, at jeg gider smide en bestilling udelukkende for den.


Hører iøvrigt gerne kommentarer om den, hvis nogen af jer derude allerede har fået fingre i den - både på kvalitet og størrelse! :-)

2 kommentarer:

Takashimaya sagde ...

Jeg har hjemmeskoene og er glad for dem. Derudover gik jeg kun efter de ting der var i silke. De var ok men ikke lige anvendelige alle sammen :-)

Miss Maybe sagde ...

Tak for anmeldelsen - måske var det bare mig, der lige fik set mig sur på hjemmeskoene. :-)

Og iøvrigt tak for en fin og underholdende blog, som jeg har fulgt længe!