tirsdag den 29. november 2011

Tip: Vældigt billige briller

Jeg hører beklageligvis til den del af befolkningen, der har brug for lidt assistance for at se verden omkring mig klart. Og lige siden en doktormand under lægetjekket til kørekortet understregede, at hvis jeg ville gøre mig forhåbninger om at komme i besiddelse af det lille lyserøde papstykke (som det jo var dengang), så skulle jeg altså bruge briller, har jeg været ihærdig fan af kontaktlinser. Briller var kun i alleryderste nødstilfælde, og så alligevel helst ikke.

Men det satte en grum hornhindebetændelse en stopper for her i sommer, og pludselig er jeg faktisk blevet ret gode venner med de der briller. I hvert fald for det meste. Og som med alt andet i garderoben, er det jo meget fedt at have lidt at skifte med. Desværre er briller bare for det meste en bekostelig affære. Så jeg blev lidt nysgerrig, da jeg faldt over Lensway.dk - og ikke mindst deres konkurrencer. For jævnligt - temmeligt jævnligt faktisk - udlodder de en røvfuld gratis briller. 2000 helt præcist. Og sidst var jeg en af de heldige vindere.

Helt konkret får man en rabatkode på omkring 600 kroner - og hvis man så - som jeg - vælger et af de dyreste stel og desuden gerne vil have både tyndere glas og antirefleksbehandling, så må man altså lidt til lommerne. Men alligevel slap jeg med cirka 400 kroner. For et par briller. Ret vildt! Specifikationer mht styrke mm fik jeg fra min egen optiker (de har åbenbart pligt til at udlevere den slags - men der var nu heller ikke nogen problemer).

Indrømmet - det er sgu lidt spøjst at købe briller på nettet. Og jeg ved ikke helt, om jeg ville have gjort det, hvis jeg ikke havde rabatkoden. For selvom de har et vældigt smart virtuelt spejl, man kan prøve brillerne i, er det ikke helt det samme. Men igen - hvis de er gratis - hvad er der så at miste...?

Og her troede jeg så lige, at jeg kunne være et rart menneske og tippe om den næste konkurrence, som løber af stablen i morgen. Men under mit dobbelttjek måtte jeg desværre konstatere, at registreringen er lukket for denne gang. Damn. Men altså - de kommer altså ret jævnligt, så frister det med meget billige briller, så klik ind forbi Lensway.dk på Facebook og følg med.

(Og nej, jeg er på ingen måde i lommen på Lensway, eller sponsoreret eller lignende. Tænkte bare, at jeg ville dele et godt tip :-) )

2 kommentarer:

Beam sagde ...

Jeg vandt et par en af de sidste gange, de afholdt konkurrence. Meget rart at have nogle at skifte i mellem. :o)

Miss Maybe sagde ...

Fedt, tillykke! Og ja, det er superrart at kunne skifte lidt. :-)