onsdag den 23. november 2011

Essie neglelak til 28 kr!

Pis, sidder virkelig på mine hænder lige nu - og det er faktisk ikke særligt smart, når jeg egentlig skal forestille at arbejde. Men fik lige et nyhedsbrev fra Nicehair.dk, som var så venlige at gøre opmærksom på, at alle deres Essie lakker er sat ned til 28 kr. What! Må virkelig koncentrere mig for ikke bare at flå ned fra de virtuelle hylder i vildskab. For er allerede ret begejstret for Essies fine lakker - de er lækre at arbejde med og holder ganske fornuftigt. Men altså - jeg ved jo også godt, at jeg ikke er skidegod til at få gået særligt meget med neglelak.

Personligt kan jeg varmt anbefale:

Skulle jeg iøvrigt ikke lykkedes med at styre min må-ha trang, kunne jeg altså også godt finde på at udvide samlingen med:

Er godt nok spændt på, hvor længe min viljestyrke holder......

Edit: Den holdt ikke særligt længe. Viljestyrken. For det gik op for mig, at over- og underlakker også var med i tilbuddet, og sådan nogle mangler jeg. Ikke mindst fordi den fine Graphite bider sig ret godt fast på neglene. Det burde en underlak kunne afhjælpe. Og så blev jeg lidt forelsket i Steel-ing the Scene, som røg i kurven sammen med Geranium (yndlingsrød til tæerne) og en mørkelilla, jeg ikke lige kan huske navnet på.  

6 kommentarer:

Øglemor sagde ...

Det er ved at være farligt for min økonomi at følge med i din blog. Først Amazon (kæmper stadig med fornuft vs. følelse, så er ikke gået shopamok endnu) og nu überbillige neglelakker. Overvejer at købe nogle hjem som julegaver - og så lige et par til mig selv, naturligvis. Tak for tippet - tror jeg nok :-)

Miss Maybe sagde ...

Ej, du har den helt forkerte tilgang :-) Tværtimod så sparer jeg dig for en masse penge ved at præsentere dig for billige sager. Tænk, hvad hhv. bøgerne og neglelakken ellers ville have kostet dig..... ;-)

Mette sagde ...

Jeg har også hapset lidt fine lakker. Desværre var licorice og base coat udsolgt inden jeg nåede at få bestilt! DAMN! Mit problem er mere, at jeg ikke KUN bestille neglelak men også en masse hårprodukter ;)

Øglemor sagde ...

Arj, men se nu der... Vupti fik jeg lige brugt næsten 300 kroner. Men så er der også indkøbt lækker lak til mig selv og veninderne. Godt, at du skrev, at tilbuddet også gjaldt base coat og overlak - dem mangler jeg nemlig også.

...og så må du gerne stoppe med de gode tilbud. Er på dagpenge, så burde ikke shoppe mere før om 100 år... :-)

Sille sagde ...

Billigvoks.dk har dem til 29 kr. Der er vidst hård konkurrence på essie neglelak :-) hehe

Miss Maybe sagde ...

@Mette - kender det godt, når man først kommer igang, tager det nemt overhånd :-)

@Øglemor. UNDSKYLD ;-) Men altid noget, der i det mindste var noget brugbart imellem. Og skal nok se, om jeg kan undgå at finde på andet, der kan friste...

@Sille - ja, det er ret vildt faktisk. Jeg ærgrer mig bare over, at jeg ikke fik snuppet Over The Top - og nu er den udsolgt hos Nicehair - og billigvoks vil have 99 for den...