mandag den 9. maj 2011

Say hello to...

...lille frk. Paddington. Er hun ikke skøn?

Jeg har været dybt forelsket lige siden, at jeg spottede hende på Trendsales for efterhånden noget tid siden, men økonomien rakte ikke lige til en taske i den kaliber. Skyndte mig at sætte en masse til salg i håbet om at skrabe nok sammen til, at skønheden kunne flytte hjem til mig - og tilfældet ville, at sælger sørme endte med at forelske sig i den taske, jeg havde valgt at rydde ud af samlingen i håbet om at skrabe kroner nok sammen. Og 1-2-Vupti havde vi aftalt at bytte. Ih hurra. Måtte dog væbne mig gevaldigt med tålmodighed, for ikke alene skulle frk. Paddington rejse hele den lange vej fra Spanien, men hun måtte også lide den tort at tilbringe weekenden på posthuset.

Handlen har i øvrigt nok været min bedste i al den tid, jeg har været på Trendsales - ganske enkelt fordi, at den har været så hyggelig. Endte med at udveksle adskillige lange hyggelige mails med sælger (eller bytter, er det vel ;-) ) om alt mellem himmel og jord - men nok mest tasker, og hvorfor mænd ikke forstår sig på nødvendigheden af dem. Jamen altså, hvor herligt er det ikke lige. Modtog da også det sødeste kort sammen med tasken. Så fint!

Nå, nok snak - her er lidt detaljer. Er blandt andet vild med den lange rem, som kan gå over tværs, og som samtidig er bred, så tasken ikke gnaver eller generer på skulderen. En perfekt rejseledsager.

Og så er der naturligvis alle de der små, lækre detaljer, som Chloé bare er SÅ god til.
For ikke at tale om læderets kvalitet. Så tykt og lækkert og blødt på samme tid. Mmm.... Ih, og så skal jeg endda på date med min søde kæreste senere - mon ikke, at Paddy skal luftes der :-)

7 kommentarer:

The Princess Wishlist sagde ...

Meget fin taske, tillykke med den. :)

Tigeren aka Chau sagde ...

lækker lækker! tillykke med den!

/Chau
http://thetigerakachau.blogspot.com/

Kira sagde ...

Næh, hvor er hun fin! Tillykke! Der er bare intet, der er meget bedre, end endelig at få noget, man har ønsket sig i lang tid. :)

Guapizimo sagde ...

Hvor er dem fin, godt det blev din langt om længe! :)

Miss Maybe sagde ...

Tak tak alle fire - jeg er allerede meget forelsket og begejstret og bliver ved at optænke muligheder for at lufte skønheden :-)

Hanne sagde ...

Uha hun er fin. Tillykke med hende :o)
Har haft flere Paddington men kender faktisk ikke denne model.

Miss Maybe sagde ...

Tak søde Hanne. Jeg har heller ikke set modellen før - men det er jo egentlig ikke en dårlig ting, for så slipper jeg for at møde alt for mange andre med samme størrelse på skulderen :-) Og heldigvis er der ingen tvivl om, at den er ægte :-)