mandag den 30. maj 2011

Det der H&M, det er altså en ommer!

Sad lige og lurede lidt udsalg hos H&M - der kunne jo være lidt, der fristede til sommergarderoben, selvom jeg egentlig forsøger at holde Visakortet lidt i ro. Og undervejs faldt jeg over den her fine cardigan, som jeg faktisk overvejede, da den først kom frem, men ikke lige fik købt.

Men altså - er det bare mig, eller kostede den på ingen måde 599,- oprindeligt? Mener faktisk snarere, at det var omkring 249,- eller måske 299,- - men uanset hvad, så er der altså ikke meget udsalg over det. Og hvor er det egentlig dårlig stil - for hvis den er rettet i prisen, hvor meget andet er så ikke også - bare for at give en falsk fornemmelse af besparelse. Og bliver nok især forarget, hvis prisen rent faktisk er sat op...! Så kan man sgu da lige så godt lade være med at sætte sagerne på "udsalg". Tsk tsk tsk.

Edit:
Jeg sendte en mail til H&M og har lige fået følgende svar:
Tak for din mail. Jo der er ganske rigtige sket en fejl og den oprindelige pris var 249, og den bliver solgt for 124,5.-, det er blevet rettet, men er først synligt senere. Dog ser det ud som om, at den nu er udsolgt i systemet.

Så vidt jeg kan se, er den dog stadig til salg - så frister den, kan det vist godt betale sig at vente lidt med at klikke køb... 3 kommentarer:

C sagde ...

Det så jeg også godt da jeg var inde og lure på udsalg! Mener jeg gav 249 kr. for den i sin tid.. Det er altså virkelig en skidt "fejl" de laver der..!

The Princess Wishlist sagde ...

ARH det må da være en fejl hva.

Miss Maybe sagde ...

Ja, det er altså lidt sært. Men nu har jeg smidt en mail afsted til H&M, så må vi se, om jeg kan opklare mysteriet af den vej...