søndag den 15. november 2009

Spot-amok...

Fra nærmest ingen pletter i garderoben til plet-amok, for efter at have bestilt Rika-tørklædet forleden har jeg for alvor fået blod (eller måske snarere pletter...) på tanden, så da Jimmy Choo tørklædet stadig var at finde på H&M's website, var jeg nem at friste. For til 349,- for 100% uld er det værd at teste.

Så haps haps - nu er det på vej til mig. Eller - det vil sige "på vej" med H&Ms sædvanlige fart eller mangel på samme, for jeg må vente nogle uger, før de kan snøvle sig sammen til at sende det. Men så kan jeg glæde mig over Rikaudgaven så længe.

Havde ellers ikke regnet med at skulle snuppe noget fra Jimmy Choo kollektionen, for der var ikke rigtigt noget blandt preview-billederne, som havde fristet - jeg synes, det er lidt for bling til mig. Men jeg er da spændt på at høre, hvordan ikke mindst skoene er, når nu luksusbrand skal producere til H&M'ish priser...

2 kommentarer:

Tigeren aka Chau sagde ...

Det ser fint ud. Jeg stod selv med det til HM eventet i fredags men med så meget andet, så måtte der prioriteres. Hvis det ikke var fordi jeg har flere halstørklæder med leoprint så var det helt sikkert hapset.

ps. en god blog som jeg følger med daglig :-)

/Chau
http://thetigerakachau.blogspot.com/

Miss Maybe sagde ...

Tusind tak for anmeldelsen. Dejligt at vide, at jeg har noget godt at se frem til!

Og ikke mindst tak for de søde ord - jeg får jo helt røde kinder!!!