mandag den 30. november 2009

The leopard has landed...

...og det er rigtigt fint.

Pakkeposten har lige ringet på og afleveret mit Jimmy Choo leopardtørklæde, som jeg har været lidt spændt på at modtage. Dels fordi jeg generelt ikke rigtig plejer at være imponeret over H&M's designerkollektioner, og dels fordi det kommer i skarp konkurrence med mine pletter fra Rika, som jeg stadig er dybt begejstret for!

Men umiddelbart tror jeg nu, at det er en keeper. Det er i 100% uld, men på den tynde, lette og lækre måde, som slet ikke kradser - hurra for det! Ville faktisk nok have troet, at det var bomuld, hvis jeg ikke vidste bedre.

Pletterne er meget markante - nok også lidt mere, end jeg lige havde troet - og heldigvis er de gennemfarvede, for jeg er ikke spor begejstret for tørklæder, hvor mønstret kun er på den ene side og den anden er en tydelig bagside.

Men er det så 349,- værd... Hmmm. Altså, der er ingen tvivl om, at man betaler noget for navnet, men altså jeg skal nok få det brugt en masse her til vinter, så mon ikke. (og anyway - takket være H&M's herlige rabatkoder, slap jeg alligevel kun ca 250 kr for det, og det er det helt sikkert værd :-) )

2 kommentarer:

Stina sagde ...

Jeg vil også så gerne have fingrene i dette! Hvilke rabatkoder brugte du? ;)

Miss Maybe sagde ...

Jeg brugte 8556, som gav 25% på en vare og 1304, som gav 50 kr. rabat.

Rigtig god jagt. Jeg håber, det lykkes for dig :-)