tirsdag den 3. november 2009

Premiere: Det har jeg på...

Da jeg begyndte at blogge, havde jeg egentlig ingen intentioner om selv at skulle optræde på bloggen i billedform. Men efterhånden som jeg har bevæget mig længere ind i denne verden, må jeg jo konstatere, at det faktisk er ret inspirerende at se, hvad I andre bevæger jer rundt i til hverdag.

Desværre er billedet ikke fantastisk - er udfordret af elendigt lys (damn you vintermørke) og et smalt spejl derhjemme, så har lånt spejlet på arbejde. Men jeg ved ikke lige, hvad der sker for mit mobilkamera. Suk.
Anyways: Dagens er langærmet stribet kjole fra Only, cashmere/silke cardigan fra Zara og kæmpe tørklæde i uldblanding fra Marc Jacobs.

5 kommentarer:

Beam sagde ...

Woohoo! Godt at se at der rent faktisk ER en person bag bloggen! ;o) Jeg ville selvfølgelig gerne se hele dit ansigt, men jeg er jo selv halvanonym, såeh... ;o)

Bliv endelig ved med at flashe! Er det for meget at bede om et close-up af kjolen - og tørklædet?

Anine sagde ...

Hvor dejligt med outfit-billede! Har, ved en tilfældighed, fundet din blog og hvor er det hyggeligt at kunne følge med :)

Miss Maybe sagde ...

@Beam. Hehe, et skridt ad gangen. Det her er grænseoverskridenden nok... :-)

Kjolen kan du se her: http://shop.only.com/shop/only-charles-again-87248p.html og skal nok lige se, om jeg kan huske et bedre billede af tørklædet i nærmeste fremtid :-)

@Anine: Busted ;-) og godt spottet i øvrigt, og her går jeg og tror, at jeg er så hemmelig... Men hyggeligt, at du har lyst til at følge lidt med!

Anine sagde ...

Tror det var bilen der gjorde tricket... Det var i hvert fald ikke outfit-billedet, så noget anonymitet kan du bevare ;)

Miss Maybe sagde ...

Hehe, ja det giver mening :-)