søndag den 31. januar 2010

Jeg har været utro...

Jeg har nemlig været Origins-pige de sidste mange år og har været utroligt glad for cirka alle produkterne i serien. Indtil jeg ad omveje fik fingre i disse tre produkter fra REN - jeg er SÅ begejstret. Rensecremen giver den skønneste fornemmelse, serummen er fyldt med gode sager uden at fedte for meget og dagcremen kan tackle selv frost og kulde for tiden.
Og at produkterne så samtidig er fri for parabener, konserveringsmidler og andet skidt og skrammel er jo kun en ekstra bonus! Jeg er i hvert fald blevet fan allerede.

lørdag den 30. januar 2010

Shoppestop er ikke kun skidt

Nu er jeg efterhånden kommet igennem min måned med shoppestop, og selvom det til tider har været lidt frustrerende, ikke mindst når jeg har spottet labre sager på udsalg eller er blevet fristet af fine sager rundt omkring i bloggerverdenen, har det faktisk også været en overraskende god oplevelse.

Dels har jeg fundet ud af, hvor jeg reelt har huller i garderoben (og det er bl.a. ikke på cardigan fronten - slet ikke på grå cardigans fronten), så jeg har sat nogle punkter på ønskelisten, til når jeg rammer butikkerne i London inden så længe.

Og så har det været en rigtig god anledning til at få rystet garderobeposen lidt og få brugt nogle af de ting, som måske ellers bare ligger. Som denne skønne halskæde med udskåret koralrose, som af uransagelige årsager bare har ligget. Længe. Men den er jo så fiiin.

onsdag den 27. januar 2010

Hatten af for Sidney Lise

Den her blogverden er sgu et meget cool sted - og man skal virkelig ikke undervurdere den magt, der kan ligge bag tasterne.

Bare se på bloggen SidneyLise, som de to piger Anne Sofie og Isabel står bag - på i øvrigt særdeles humoristisk vis.

I lørdags berettede de her om websitet Fasionministeriet, som rask væk sælger tøj og smykker fra ASOS til hampre overpriser - og i øvrigt uden at gøre særligt meget for at skjule det. For hvorfor fx betale 39 kroner for en plasticring og så leve med, at den bliver sendt fra England - når man kan smide over 400 kroner efter den på et dansk site....

Det faldt SidneyLise pigerne for brystet, så manden bag sitet blev afkrævet et svar - men uden held. Og så alligevel, for vupti, nu er sitets indhold erstattet af et statement om, at sitet er lukket, "da der på det sidste er fremkommet en række urimelige beskyldninger såsom snyd og svindel."

Men det rigtigt cool er egentlig, at historien er blevet samlet op og omtalt flere steder, som ikke er de sædvanlige Tordenskjolds Soldater i modeblogger-communityet. Blandt andet på dSeneste og hosKommunikationsCast, der har taget en snak med Isabel om sagen. Selv it-bloggen LabConfidential har nævnt historien!

Så well done herfra!

Bytte bytte - vanter...

Nogle gange har man lov at være heldig... Jeg har længe drømt om et par luffer til at holde mine små fingre varme her i vinterkulden. Faktisk har jeg været forelsket i disse smuksakker lige siden før jul, hvor min veninde viste mig dem - men de var en julegave til hendes svigerinde. Suk!

Men så kom min veninde igår og fortalte, at de fine vanter alligevel ikke lige var noget for hendes svigerinde, så hun ville gerne af med dem. Men byttefristen er overskredet.
Den chance kunne jeg ikke lade gå forbi, så jeg bragte fluks et tilgodebevis til COS (hvor vanterne iøvrigt er fra) i spil. Og bytte-bytte-købmand :-)

Der, hvor det bliver lidt sjovt, er, at tilgodebeviset faktisk stammer fra et halstørklæde, som jeg fik af samme veninde til jul, men som ikke lige fungerede for mig. Så faktisk har jeg bare fået vanterne af hende som julegave - ad omveje....

mandag den 25. januar 2010

Udsalg hos Nué

Hvis ikke, det var fordi, at jeg holder ihærdigt fast i mit shoppestop, skulle jeg helt sikkert en tur forbi Nué på Gammel Kongevej på lørdag, når de begynder udsalg.

For de lokker med nedsættelser op til 50 procent, og jeg synes altid, jeg kan finde noget, der frister derinde.

Men det ville være lidt dumt at falde i på den sidste dag - så jeg må nøjes med at blive lidt misundelig over, hvad I andre evt. får fundet.

Vinterfavoritter til hænder og læber...

Der er ikke noget som vinter og kulde, som kan smadre læberne og udtørre hænderne. Så jeg vil lige dele et par skønne produkter med jer, som er med til at redde mig gennem vinteren.

Den lille turkis bøtte er Smith's Menthol And Eucalyptus Balm. Den er i samme serie som Smith's Rosebud, som stormede frem for et par år siden - men har bare en frisk duft af mentol og eucalyptus. Og så er jeg helt vild med den bedårende metaldåse :-)

Tuben er nok noget nær den ultimative håndcreme: Kiehl's Ultimate Strenght Hand Salve - som sjovt nok også indeholder eucalyptus (jeg begynder at se et mønster...) Cremen er fed, men trænger lynhurtigt ind og efterlader hænderne lækkert fugtede længe efter.

Bæredygtig ved et tilfælde...

Jeg er meget begejstret for skindjakker, ikke mindst en fra Provider, som efterhånden har fulgt mig gennem flere sæsoner.
Og den blev egentlig udelukkende købt, fordi jeg syntes, den var fantastisk.

Så min overraskelse - og glæde - var stor, da jeg lige læste hos Fairshionista Julie, at Provider faktisk fremstiller sine lækre sager både bæredygtigt og miljøbevidst. Fx bliver der kun brugt skind, som er biprodukter fra fødevareindustrien - altså fra dyr, som er slagtet for at blive spist.
Det er jo slet ikke dumt! Ingen tvivl om, at jeg nok fremover vil være endnu mere fristet til at hapse fine Provider sager med hjem - for det er jo altid rart at kunne shoppe med god samvittighed.

Fristet? Find kollektioner, butikker mm her.

søndag den 24. januar 2010

Perfekt søndag...

Er der noget bedre end en afslappende søndag, hvor der ikke er det vilde på programmet. Indledte formiddagen med morgenmad i sengen og fandt derefter energi nok til at lokke veninde ud på en dejlig lang travetur rundt om alle søerne. Godt ni km, så nu har jeg vist fortjent at slappe af i sofaen med et gedigent modefix og en stor latte fra Riccos - totalt yndlingskaffepusher!

lørdag den 23. januar 2010

Dagens gave...

...er denne skønne skuffeæske, som jeg fik af en skøn veninde - sådan bare fordi. Vi var nemlig på strøgtur, hvor jeg faldt over den, men syntes ikke lige, at økonomien rakte til den slags dims. Og slet ikke, når jeg nu faktisk skal forestille at være på shoppestop, for det nytter jo ikke, hvis pengene bare bliver brugt på alt muligt andet...

Men 1-2-vupti havde min veninde snuppet den ud af hånden på mig og sat kursen mod kassen. For den skulle jeg da have :-) Bare fordi, hun var helt sikker på, at jeg ville blive glad for den. Ih altså, jeg har virkelig verdens bedste veninder!

fredag den 22. januar 2010

Endnu billigere Rykiel

Hmm, det er da helt vildt, som Sonia Rykiel sagerne bliver sat ned hos H&M. Så det er vist nu, der skal handles, hvis du ikke allerede har fyldt skufferne op med hendes fine sager. For der er faktisk overraskende mange størrelser tilbage.

Hvis jeg ikke holdt så stædigt fast på mit shoppestop (som jeg lige har fået endnu mere grund til, for der er kommet endnu en London-tur på programmet - jubiii), ville jeg være fælt fristet til at smide disse fine sager i kurven:
Hjemmesko til 39,95

Body til 59,95

Bh til 49,95

Silkekimono til 49,95

Bh til 49,95

Alle de fine sager findes under udsalg --> undertøj, på nær hjemmeskoene, som ligger under accessories.

Men jeg ville skynde mig, for mon ikke der er mange andre, som også har fået øjnene op for det gode tilbud?

torsdag den 21. januar 2010

Hvis jeg var millionær...

...ville jeg fluks klikke køb og vente utålmodigt på, at denne lille smuksak landede i min postkasse.

Halskæden er vintage Chanel og fås på ASOS - som dog desværre vil have £1.220 for den - altså på den meget forkerte side af de 10.000 - og selvom jeg ikke vil være afvisende overfor på et tidspunkt at smide den slags penge efter et smykke, så skal det altså være det HELT rigtige, før jeg lader mig friste. Men fin er den nu :-)

Ny rabatkode til H&M

Så har de rare mennesker hos H&M igen sendt en rabatkode i grams, som kan være rar at have, hvis man i modsætning til mig ikke har sendt Visakortet i stuearrest hele denne måned.

For frem til 31. januar får man 10% rabat på hele kollektionen med koden 8671.

Happy shopping - jeg undlader pænt at klikke ind på siden, for jeg bliver så nemt fristet. Tsk.

tirsdag den 19. januar 2010

Nu begynder jeg sgu snart at tro på de der horoskoper...

...for kan man egentlig andet, når det ser sådan ud? :-)

Ikke mindst fordi, jeg for længst har vedtaget, at 2010 bliver et fantastisk år. Det er indiskutabelt. Og så er det jo rart at finde ud af, at universet er enig med mig...

Og så blev det kun sjovere af, at min veninde sendte mig det her horoskop i går:

"Det vil være en god periode for dig og din partner at tage på rejse. Hvis du er alene, har du måske en god ven eller veninde, du kan rejse med. Det kan være en skiferie eller en kortere weekendtur til London. Smut af sted. Du trænger til det."

Og hvad skal jeg... Til London. Med dejlig veninde. Fantastisk!

Hvordan dælen gør I det...?

Når jeg sidder og klikker rundt på de blogs, jeg jævnligt følger, kan jeg simpelthen ikke lade være med at sidde tilbage og være lidt imponeret. For mens jeg selv render rundt pakket ind fra top til tå i mest muligt uldent, så jeg rent faktisk kan føre en samtale, uden at mine tænder klaprer som kastagnetter, hopper adskillige yndige væsener i blogverdenen rundt og ser aldeles fashionable ud.

Og så er det, jeg undrer mig over, om vi mon rent faktisk ikke bor i samme land, eller der bare er nogen, som er født med frostvæske i blodbanerne, så det er muligt at spankulere rundt i frost og kulde iført tynde strømpebukser, opsmøgede blazerærmer, små toppe og tilsvarende...

Tips og tricks modtages med kyshånd! :-)

søndag den 17. januar 2010

Stjerner i øjnene - nå nej, ørerne...

Stjerner er en af de former, jeg aldrig bliver helt træt af. Kanterne, takkerne, det skarpe grafiske udtryk - superfint i små mængder. Ikke mindst i anderledes materialer. Jeg var ret begejstret for min venindes fine stjernehalskæde fra Forrest & Bob (som i øvrigt kan købes på udsalg her), men jeg er nu også ret begejstret for disse fine små læderstjerner fra Pieces.

Hvis jeg ikke stadig holdt ihærdigt fast i mit shoppestop, ville jeg helt sikkert være fristet til at smide begge dele i de virtuelle indkøbskurve!

lørdag den 16. januar 2010

Gæsteoutfit: Skønt mønstermiks



Når jeg nu ikke selv er verdensmester i at flashe, hvad jeg har på, er det godt, at jeg har skønne, fashionable veninder, der kan vises frem.

Jeg har fornøjelsen af at tilbringe aftenen i perfekt selskab med en af min søde veninder, som mødte op i det lækreste mønstermiks, jeg simpelthen var nødt til at dele med jer andre.

Her er hun - iført leggings med fake læderpaneler fra Gina Tricot, tunika fra Vila, cardigan fra Føtex, støvler fra Shoebiz og halskæder fra Forrest & Bob og Pieces. Jeg er helt vild med kombinationen af de forskellige prints - det kan jeg helt sikkert tage ved lære af - og samtidig et godt bevis på, at man ikke behøver bruge formuer på at se skøn ud!

torsdag den 14. januar 2010

Mon jeg har et meget fashionabelt postbud...

Hvis der er noget, jeg elsker, så er det modemagasiner. Uanset hvor cool og inspirerende blogs er, så er der altså ikke noget bedre end at grave sig ned i sofaen med en god kop the og bare forsvinde i de glittede sider.

Jeg elsker, når jeg kommer hjem til et magasin i postkassen - det er nærmest som en lille gave, man ikke havde forventet. Men derfor bliver jeg også så meget mere skuffet, når mine dyrebare magasiner ikke når frem. Ikke mindst, når jeg faktisk har betalt for dem i dyre domme.

Og der er jeg altså være at være godt og grundigt træt af Costume - eller rettere deres levering. For har ikke fået nogen magasiner siden sensommeren. Da jeg manglede bladet i oktober, fik jeg lov bare at købe det og så få et ekstra nummer lagt til i den anden ende - og eftersigende ændret leveringen fra CityMail til PostDanmark. Men suk - lige lidt hjalp det, for da decembernummeret var på gaden, var min postkasse igen gabende tom.

Så endnu en mail afsted til abo-afdelingen først i december - som var søde og rare, undskyldte og beklagede og lovede at sende en ny udgave af magasinet, som jeg kunne forvente i løbet af 2-3 uger. Fair nok.

Men nej. Nu er der gået pænt over en måned - og postkassen er stadig gabende tom, og jeg er ærligt talt ved at være godt og grundigt frustreret. For dels er jeg godt og grundigt træt af at kunne se magasinet friste på hylderne - men ikke ville købe det, fordi jeg jo egentlig allerede har betalt for det. Og dels er jeg da egentlig lidt bekymret for, om abo-afdelingen pludselig holder op med at tro på, at jeg faktisk ikke modtager mine magasiner... Så bliver jeg for alvor træt af det. Så nu er jeg lidt spændt på, hvad næste udmelding fra dem bliver...

Men suk altså - jeg vil jo bare gerne have mine blade... Er jeg den eneste, som har problemer med leveringen af Costume?

onsdag den 13. januar 2010

Røde forårsdrømme

Egentlig er jeg ikke så god til meget kulørte sko, men jeg må indrømme, at forelskelsen var spontant til stede, da jeg så disse smuksakker hos Modler. Ikke mindst på grund af hendes helt fantastiske styling med sømandsstriber og labre jeans.

Sådan kunne jeg godt se mig tilbringe foråret. Eller bare med en casual hvid t-shirt eller løs tunika til samme jeans og ballerina-combo.

Så røde ballerinaer kommer helt klart på look-after listen til Londonturen!

Pas på dit fodtøj...

Der er ikke noget som vinter, slud, sjap og salt, som kan gøre grusomheder mod garderobens fine fodtøj. Har selv blandt andet et par UGG-støvler, som har fået et par grimme saltrande, jeg hellere snart må få fikset. Men hvad stiller man egentlig lige op?

Så jeg var superglad, da jeg faldt over denne artikel hos Politiken:

Den er nemlig smækfyldt med gode tips og tricks til, hvordan man bedst muligt passer på det lækre fodtøj her i vintervejret.

tirsdag den 12. januar 2010

Choo-sagerne er også på udsalg

Hvis ikke det var fordi, at de fine ballerinaer fra Jimmy Choo for H&M kollektionen kun fås op til og med str. 40 (damn at have store fødder), så kunne jeg helt sikkert godt lade mig friste. Ikke mindst nu, hvor de kun koster 249,- Og de er jo faktisk i læder.

I det hele taget er der faktisk adskillige items fra både Jimmy Choo og Sonia Rykiel kollektionen tilbage, som er sat betragteligt ned. Hemmeligheden er bare, at man ikke skal lede i Sale-kategorien. I stedet skal man sætte jagten ind under de forskellige kategorier som "sko", "kjoler", "undertøj" osv, så er der faktisk en del at finde og i et ret bredt udvalg af størrelser.

Og glem så ikke, at 8556 stadig giver 25 procent rabat på den dyreste vare, du køber...

Nogle dage er det lettere end andre...

...det der med at være på shoppestop. Og i dag er så bare en af de dage, hvor det er møgsvært!

Ikke mindst, fordi jeg var dum nok til lige at svinge ind forbi Ebay, hvor jeg måtte konstatere, at den her lille bedårende clutch, som jeg kiggede på allerede inden nytår, stadig er til salg. Suk! Og nu med Best Offer funktion. Argh altså.

Så frem med den første og bedste pind til at stive spaghettirygraden af med og så ellers krydse fingre for, at den ikke bliver solgt i løbet af de 18 dage, der er tilbage på dens listing. Og at den så bliver relisted. Kryds fingre for mig, ikke... :-)

mandag den 11. januar 2010

Nytårsfortsætter 2010

Jaja, bedre sent end aldrig. Jeg ved godt, at vi efterhånden har pillet adskillige kalenderblade af, siden Rådhusklokkerne bimlede og champagnen blev serveret.

Men anyways, jeg er egentlig ikke typen, som laver nytårsfortsætter - mest af alt fordi, jeg bliver så irriteret på mig selv, når jeg ikke kan overholde dem. Men jeg tænkte, at jeg alligevel ville gøre mig nogle tanker om mig og min garderobe, nu der ligger et helt nyt og friskt år foran mig.

Resultatet blev følgende statements, som jeg vil gøre mit allerbedste for at leve op til i løbet af året:

- Køb færre, men bedre ting. Ikke helt så meget impuls. Det gør sig nok især gældende, når jeg rejser, hvor jeg lidt for nemt bliver grebet af stemningen, den fremmede valuta og ofte manglen på muligheden for at vende tilbage dagen efter.

- Bliv bedre til at bruge den eksisterende garderobe. Kom ud over de sædvanlige kombinationer og få flere ting i brug.

- Undgå at købe flere tasker (og her har vi klart årets helt store udfordring...) Eneste undtagelse er den perfekte cross body bag, for sådan en mangler jeg faktisk (ja, helt seriøst...)

- Større kropsbevidsthed. Jeg er lidt for glad for oversize på overkroppen, og det kan jeg godt drukne lidt i. Mere fokus på formerne.

- Op på hælene mindst en gang om ugen. Jeg er ganske enkelt for mageligt anlagt, og det er egentlig lidt synd for de mange fine sko og støvler i skabet, som dermed kommer til at henslæbe en lidt for overset tilværelse.

There, I said it! Så må vi se, hvordan det kommer til at gå i praksis.

søndag den 10. januar 2010

Hurra, jeg har været ude!

Utroligt som en grundig omgang sygdom kan gøre en glad for de små ting i hverdagen. Som at kunne tage på café med veninderne. For trængte godt nok til at komme lidt ud efter at have været underdrejet under dynen i en uge. Jeg sørgede dog for at pakke mig godt ind, så jeg ikke bliver syg igen.

Men jeg synes godt nok, det er svært at være fashionabel her om vinteren - især fordi jeg virkelig ikke gider fryse. Derfor er der også langt mellem dagens - som i MEGET langt, men jeg håber at blive lidt bedre...

Støvler fra Ash, jeans fra Only, cardigan fra Thomas Burberry & tørklæde fra COS

Ude med skindjakke fra Provider, kæmpe halstørklæde fra Only og taske fra Givenchy

Lidt tættere på...

Nittedetaljer. Armbåndet er en julegave fra min søde veninde Mette

Damn det der shoppestop...

Lige nu kæmper jeg godt nok fælt med min rygrad, som gerne vil antage konsistens som en kogt vingummibamse og ignorere mit januarshoppestop. For jeg så lige hos søde Lotte (som jeg også har tilladt mig at låne billedet af), at de her fiiiine forårsblomstrede shorts er landet på hylderne hos H&M.

Sjældent har jeg set et mønster, som er så fyldt med løfter om lune aftener, kølig hvidvin og fregner på næsen. Ih, vil ha! Jeg trøster mig dog med, at længden på benene - eller nok snarere manglen på samme - alligevel ikke ville fungere særligt godt med mine lårbasser...

Tæller ned til London

"When a man is tired of London, he is tired of life"

Jeg kan kun give Samuel Johnson ret - for London bliver jeg vitterligt aldrig træt af. Og jeg glæder mig som et lille barn til turen går derover om en måned, selvom jeg frygter, at tre overnatninger er alt alt for lidt. Men hurra for billige flybilletter, så man kan vende tilbage igen og igen uden at blive ruineret.

I anledning af, at der nu kun er en måned til afgang, vil jeg lige dele lidt stemningsbilleder med jer fra en tidligere tur.

London Eye

Embankment

Regent Street

Millenium Bridge

Carnaby Street

lørdag den 9. januar 2010

Altså, det er jo ikke fordi, jeg har brug for den...

Men derfor ville jeg nu alligevel ikke have noget imod, hvis Marc by Marc Jacobs butikken i London (for hurra, sådan en har jeg nemlig lige fundet ud af findes derovre nu!!!) skulle ligge inde med denne smuksak. Altså bare, så jeg kunne se lidt på den, ikke... ;-)

Tip: Overblik over årets køb

De seneste par år har jeg kastet mig over den temmeligt skræmmende udfordring at skrive alle mine køb ned i løbet af året. Og mens det umiddelbart er pisse grænseoverskridende (jeps, slut med den der fornægtelse, som ellers kan være en fantastisk rar ting), er det faktisk også meget fedt.

For på den måde kan jeg få tilbage og se, hvad jeg egentlig får brugt og ikke brugt af alle de sager, jeg skraber hjem til garderoben. Og det er også ret sjovt at få et overblik over mit shoppingmønster. Jeg har fx afsløret mig selv i at være lidt for god til at glemme, hvor kort tid det egentlig er siden, jeg sidst købte en (lidt for dyr) taske...

Jeg opdaterer også listerne med de ting, jeg forærer væk eller sælger videre, for det kan være med til at minde mig om, hvad jeg skal lade være at købe. Marc Jacobs sko på Ebay fx, for de svinger simpelthen alt for meget i størrelsen til, at det duer for mig. Jeg kører nu på tredje år (gys!) og jeg håber, at jeg kun bliver klogere af mine lister :-)

Fik du det Sonia Rykiel, du ville have?


For ellers er der faktisk rigtigt meget tilbage inde på hjemmesiden. Og det er sat betragteligt ned. Er selv fælt fristet af den fine, stribede natkjole, men det passer bare så dårligt til mit shoppestop, så kæmper for at holde visa-kortet i pungen - selvom 79.95 jo nærmest er ingenting. Problemet er bare de der min. 190,- man skal bestille for, og der er ikke rigtigt andet, det frister.

Har du lyst til at blive fristet, så klik ind på H&M's hjemmeside og vælg kategorien "undertøj" --> "vis alle" - så er Rykiel-sagerne at finde på de sidste sider.

Husk i øvrigt, at koden 8556 stadig gælder og giver 25% på den dyreste vare!

Dagens køb...

...er tre nætter her. Min skønne veninde og jeg smutter nemlig tre dage til London i begyndelsen af februar, og vi skal jo have et sted at bo - og her skulle være både fornuftigt, centralt og til en særdeles ok pris.

Faktisk ender med med, at vi begge kommer afsted med fly + 3 overnatninger med morgenmad for i alt knap 2800,- for os begge. Ahh, så er der mere til overs at spendere i butikkerne.

fredag den 8. januar 2010

I anledning af...

...at jeg for første gang i en uge kan få andet end yoghurt, suppe og kartoffelmos ned gennem min hårdt prøvede hals, kom jeg til at bage en omgang cookies.

Et eller andet skal aftenen jo gå med, nu jeg ikke har energi til at være ude og økonomi og shoppestop forhindrer mig i at trawle assorterede webshops tynde i jagten på mere guf til garderoben.

Og jeg skal hilse og sige, at de smager mindst lige så godt, som de ser ud... Og så er de dejligt nemme at lave!

Forår i vindueskarmen

Det lader ikke til, at kong Vinter har tænkt sig at forlade landet lige foreløbigt, men så er det da dejligt, at man kan få lidt forår indendøre alligevel. Tulipaner er en af mine absolut yndlingsblomster - ikke mindst fordi, jeg virkelig synes, de lover forår for alle pengene.

Og jeg GLÆDER mig til forår. Til ikke længere at skulle være pakket ind i utallige lag. Til bare fødder i ballerinasko og blazerjakker med opsmøgede ærmer som overtøj. Til at få alle mine elskede skindjakker i brug igen for alvor. Ahh!

torsdag den 7. januar 2010

YndlingsKøbenhavn

Jeg må ærligt indrømme, at det langt fra passer mig at ligge brak her under dynen og kunne ingenting. Ikke mindst fordi det kunne være skønt at komme lidt ud og nyde sneen - altså, den smule vi har fået her i København i forhold til resten af landet - inden den smelter igen.

I stedet må jeg nøjes med at glæde mig over et par små bidder af min yndlingsby, jeg har fotograferet for nylig.

Skilt udenfor blomsterhandler på Værnedamsvej...

Fantastisk farverig (og moderigtigt stribet) lille fe, jeg mødte nede ved søerne.

tirsdag den 5. januar 2010

Jeg er ikke død...

...selvom jeg lidt føler mig sådan. Har nemlig haft den udsøgte "fornøjelse" at indlede 2010 med en grusom halsbetændelse, som har holdt mig underdrejet siden i lørdags.

Så mig og min computerskærm har ikke lige just været bedste venner...

Jeg håber, at jeg snart er på benene - og bloggen - igen, og vil da så bare trøste mig med den lillebitte positive ting midt i al min ynk og elendighed: at jeg ikke rigtigt kommer forbi nogle udsalg = meget større chance for at overholde min plan om januar som shoppingfri måned...