lørdag den 30. januar 2010

Shoppestop er ikke kun skidt

Nu er jeg efterhånden kommet igennem min måned med shoppestop, og selvom det til tider har været lidt frustrerende, ikke mindst når jeg har spottet labre sager på udsalg eller er blevet fristet af fine sager rundt omkring i bloggerverdenen, har det faktisk også været en overraskende god oplevelse.

Dels har jeg fundet ud af, hvor jeg reelt har huller i garderoben (og det er bl.a. ikke på cardigan fronten - slet ikke på grå cardigans fronten), så jeg har sat nogle punkter på ønskelisten, til når jeg rammer butikkerne i London inden så længe.

Og så har det været en rigtig god anledning til at få rystet garderobeposen lidt og få brugt nogle af de ting, som måske ellers bare ligger. Som denne skønne halskæde med udskåret koralrose, som af uransagelige årsager bare har ligget. Længe. Men den er jo så fiiin.

2 kommentarer:

Signe sagde ...

Heh, sådan har jeg det også Stine.. Måske man i virkeligheden burde gøre det et par gange om året. Jeg synes i hvert fald at man finder ud af hvilke ting man bare MÅ have. Også måneden efter!! Og hvilke ting man bare ønsker sig i et forblændet øjeblik.. - og det er især her jeg er slem til at kaste hjernen over bord, og bare shoppe løs af (i bund og grund) unødvendige ting. Eller dubletter af ting der allerede samler støv i garderoben. Suk.

Og hvor er den fin din halskæde. Godt den blev fundet frem igen.. :)

Miss Maybe sagde ...

Ja, det er faktisk lidt utroligt, hvad det kan gøre at blive "tvunget" til at kigge en ekstra gang i skabet i stedet for straks at kigge i butikker. :-)

Og ja, er meget begejstret for halskæden - den skal helt sikkert mere på her i den næste tid. Så mon ikke, jeg forsøger mig med mere shoppestop i løbet af året.