torsdag den 14. januar 2010

Mon jeg har et meget fashionabelt postbud...

Hvis der er noget, jeg elsker, så er det modemagasiner. Uanset hvor cool og inspirerende blogs er, så er der altså ikke noget bedre end at grave sig ned i sofaen med en god kop the og bare forsvinde i de glittede sider.

Jeg elsker, når jeg kommer hjem til et magasin i postkassen - det er nærmest som en lille gave, man ikke havde forventet. Men derfor bliver jeg også så meget mere skuffet, når mine dyrebare magasiner ikke når frem. Ikke mindst, når jeg faktisk har betalt for dem i dyre domme.

Og der er jeg altså være at være godt og grundigt træt af Costume - eller rettere deres levering. For har ikke fået nogen magasiner siden sensommeren. Da jeg manglede bladet i oktober, fik jeg lov bare at købe det og så få et ekstra nummer lagt til i den anden ende - og eftersigende ændret leveringen fra CityMail til PostDanmark. Men suk - lige lidt hjalp det, for da decembernummeret var på gaden, var min postkasse igen gabende tom.

Så endnu en mail afsted til abo-afdelingen først i december - som var søde og rare, undskyldte og beklagede og lovede at sende en ny udgave af magasinet, som jeg kunne forvente i løbet af 2-3 uger. Fair nok.

Men nej. Nu er der gået pænt over en måned - og postkassen er stadig gabende tom, og jeg er ærligt talt ved at være godt og grundigt frustreret. For dels er jeg godt og grundigt træt af at kunne se magasinet friste på hylderne - men ikke ville købe det, fordi jeg jo egentlig allerede har betalt for det. Og dels er jeg da egentlig lidt bekymret for, om abo-afdelingen pludselig holder op med at tro på, at jeg faktisk ikke modtager mine magasiner... Så bliver jeg for alvor træt af det. Så nu er jeg lidt spændt på, hvad næste udmelding fra dem bliver...

Men suk altså - jeg vil jo bare gerne have mine blade... Er jeg den eneste, som har problemer med leveringen af Costume?

2 kommentarer:

2300 Happiiiness sagde ...

Åh nej, det lyder ikke godt. Jeg har lige tegnet abonnement på Costume og sådan noget gider jeg ikke døje med.

Miss Maybe sagde ...

Jeg krydser fingre for, at min situation er en enlig svale, så du ikke skal bøvle med noget tilsvarende.