onsdag den 27. januar 2010

Hatten af for Sidney Lise

Den her blogverden er sgu et meget cool sted - og man skal virkelig ikke undervurdere den magt, der kan ligge bag tasterne.

Bare se på bloggen SidneyLise, som de to piger Anne Sofie og Isabel står bag - på i øvrigt særdeles humoristisk vis.

I lørdags berettede de her om websitet Fasionministeriet, som rask væk sælger tøj og smykker fra ASOS til hampre overpriser - og i øvrigt uden at gøre særligt meget for at skjule det. For hvorfor fx betale 39 kroner for en plasticring og så leve med, at den bliver sendt fra England - når man kan smide over 400 kroner efter den på et dansk site....

Det faldt SidneyLise pigerne for brystet, så manden bag sitet blev afkrævet et svar - men uden held. Og så alligevel, for vupti, nu er sitets indhold erstattet af et statement om, at sitet er lukket, "da der på det sidste er fremkommet en række urimelige beskyldninger såsom snyd og svindel."

Men det rigtigt cool er egentlig, at historien er blevet samlet op og omtalt flere steder, som ikke er de sædvanlige Tordenskjolds Soldater i modeblogger-communityet. Blandt andet på dSeneste og hosKommunikationsCast, der har taget en snak med Isabel om sagen. Selv it-bloggen LabConfidential har nævnt historien!

Så well done herfra!

Ingen kommentarer: