mandag den 4. oktober 2010

Så prøver jeg igen...

...Jeg må jo erkende, at min rygrad var sådan cirka lige så stabil som en regnorms i september, så alle mine gode intentioner om en shoppefri måned forsvandt fuldstændig ud i den blå luft.

Så nu er det op på hesten igen - krydser fingre for, at jeg er lidt mere standhaftig i oktober. Min økonomi vil i hvert fald helt sikkert sætte pris på det.

Den største udfordring bliver nok på lørdag, når jeg skal til Fashion Flea i Nørrebro Hallen, men jeg må vist bare parkere mig godt og grundigt bag standen og ikke skulle ud og lure alt for meget hos de andre (selvom det nok blive fælt fristende).

Skulle uheldet være ude, må reglen være, at jeg i hvert fald ikke må shoppe for andet, end hvad der er kommet ind (efter standen er betalt...)

Så kryds lige fingre for mig og min rygrad, ikke :-)

3 kommentarer:

Cecilia sagde ...

Haha - sådan en rygrad er jeg også indehaver af..

Sidst jeg var til noget ala Fashion Flea gik det ret godt for mig ikke at bevæge mig uden for standen.. men jeg blev tilgengæld frygteligt fristet af de ting som min stand-makker havde til salg..

Men det kan jo være vi ses på lørdag så ;)

Anine sagde ...

Bare kig efter mig, Maybe, det er nemlig mig der er standmakker med Cecilia ;)

Miss Maybe sagde ...

@Cecilia - dejligt at vide, at jeg ikke er alene. Og heldigvis har min standmakker og jeg aftalt at kigge hinandens ting igennem på forhånd - og hvis der er noget, der frister, må det udelukkende komme an på byttehandler, for så tæller det ikke, vel...? ;-) Og ja, det kunne da være hyggeligt at hilse på hinanden.

@Anine. Ih, hvor hyggeligt. Vi må lige holde øje med hinanden så!