onsdag den 20. oktober 2010

Er jeg den eneste...

...som synes, at det der med vinterovertøj er møgsvært...?

Jeg er og bliver bare ikke rigtig fan af den der klassiske løsning med en uldfrakke af en art - og tro mig, jeg har prøvet - har faktisk hele to forskellige versioner hængende i skabet, som da kommer ud ind imellem - en lang, sort og meget klassisk sag fra Ted Baker, der er perfekt til de der enkelte meget elegante/nydelige anledninger og en kortere grå version fra Only - men altså, det er bare ikke min foretrukne løsning. Har istedet en tendens til at blive ved at trække i min skindjakke - og det gik fint nok de sidste par vintre, for den foretrukne var en lidt længere sag fra Provider. Men den er simpelthen ved at være så slidt og ridset (nogle gode råd til, hvordan man kan redde den, måske?) og min anden darling fra Munderingskompagniet er simpelthen for kort og smal i modellen til at kunne håndtere de sweatre, der uundgåeligt skal til for at overleve med den som vinterjakke.

Så hjælp - er der mon nogen oplagte løsninger, jeg har overset. Gode bud, ideer, tips og tricks modtages med kyshånd.

3 kommentarer:

Cecilia sagde ...

Uh jeg kender det.. eller jeg har så i mange år kørt med uldfrakke modellen, og egentlig været ret godt tilfreds med det. Men jeg synes på de virkelig kolde dage, er uldrakken ikke altid varm nok.
Jeg har derfor netop købt en varm halvlang sag fra Danfæ. Jeg synes den er pæn og nogenlunde neutral.. men den er sikkert ikke din smag :-P
De har så også nogle fede parkaer derfra, det kunne måske være et alternativ til dig?! (altså en parka)

Anine sagde ...

Parka, parka, parka :)

Miss Maybe sagde ...

@Cecilia - Danefæ'et er fint, men nok ikke lige min stil - men måske jeg skal overveje en parka.

@Anine - godt så :-) Nogle konkrete bud?