mandag den 7. juni 2010

Anmeldelse af FAA-sager

Til en forandring tog H&M sig sammen og var hurtig ved havelågen, så allerede torsdag landede mine sager fra FAA-kollektionen, men jeg nåede først rigtigt at prøve dem i weekenden.

Resultatet blev, at både kjole og tunika ryger retur. Let modvilligt, for jeg synes egentlig, at begge er superfine - og så var de jo heller ikke dyrere. Men jeg ved jo også udmærket, at er jeg i tvivl, er jeg det egentlig ikke - og jeg arbejder på kun at have ting i min garderobe, som er lige i øjet...

Tunikaen...
...som jo i øvrigt er temmelig anderledes i virkeligheden end på billedet, var egentlig meget fin. Men altså, polyester og jeg bliver aldrig gode venner. Og så ville jeg altså ønske, at bindebåndet under brystet var så fint og tyndt som på billedet og ikke tykt, snoet og med possementkvaster som det er i virkeligheden. Det kunne jeg ikke enes med.

Maxikjolen...
...var superlækker i stoffet. Tyndt og tungt på samme tid. Men der var bare noget med kombinationen af ærmer, længde og mønster, som fik mig til at fremstå enormt massiv, syntes jeg. Så farvel farvel til den også... Men så er der til gengæld andre, som kan glæde sig over at hapse sagerne hos H&M, når det kommer retur :-)

3 kommentarer:

Astrid sagde ...

Jeg kunne godt være interesseret i tunikaen :D hvad str. er den ?

Anonym sagde ...

oev hvor aergeligt nu du havde vaeret saa heldig at snupse dem!

/Lise

Miss Maybe sagde ...

@Astrid - pokkers, jeg har desværre sendt hele balladen med min mor hjem, for hun kunne nemt komme til at sende afsted. Sorry!

@Lise - ja, det er ærgerligt, men så slipper jeg i det mindste for tanken om, at det lige nøjagtigt var de ting, som ville have gjort min sommergarderobe perfekt :-)