torsdag den 3. juni 2010

Snapshots fra min SATC2 aften

Igår blev det så min tur til at se den nye Sex and the City film - og det endda til gallapremieren i Imperial.
Biografture er eller normalt ikke noget, jeg duller mig op til, men anledningen var jo lidt speciel. Og det var virkelig en speciel aften - det ærgrer mig, at jeg helt glemte at tage billeder. For der var en glitrende hvid løber, fotografer i hobetal fra alle de kulørte medier, som flokkedes om at fotografere de mange kendisser, som skulle til premiere. Inden filmen blev der serveret Cosmopolitans (but of course) og champagne i miniatureflasker, men min veninde og jeg savnede nu vores popcorn, som ikke var til at skaffe.

Ud over de pink tånegle, bestod outfittet bl.a. af mine fine nittestiletter, som jeg egentlig er alt for dårlig til at få på og min højtelskede sølvpailletjakke, som nok er det mest over-the-top i min garderobe - og jeg elsker den for det. Sko og jakke kombinerede jeg med mine smadrede jeans fra Replay og en sort tanktop.
Og på hver sæde stod der sørme en fin goodiebag...

Her var blandt andet nyeste nummer af Elle, et smykke fra Dyrberg/Kern (jeg fik en halskæde med store, gennemsigtige glasperler), plaster fra Compeed, Egekilde danskvand, en miniatureflaske Skyv vodka, Coca Cola Light i Manolo Blahnik dåse, duftprøve på SJP's nyeste parfume, en Maybeline mascara og et uddrag af bogen "Carries Dagbog", som skal forestille at være forhistorien til hendes liv. Er dog ikke vildt imponeret ud fra det, jeg har læst...

Lækkert med lidt gratis stads - og vil som de fleste andre her i blogverdenen lade være med at sige noget om, hvad jeg synes om filmen, så I kan nå og se den selv!

5 kommentarer:

Mathilde sagde ...

Selvfølgelig skal man dulle sig op til SATC2! Ville have gjort det selv :-) God tur!

Jane sagde ...

Glæder mig til at læse om turen imorgen :)
Sikke en masse goodies hihi

Miss Maybe sagde ...

Ja, det var skønt med goodies - og indimellem skal man give den lidt ekstra gas :-)

Men er ked af at måtte sige, at filmen SLET ikke lever op til forventningerne. Er desværre rørende enig med de anmeldere, der tildeler 2 stjerner...

~Sine~ sagde ...

Wow for en fed jakke du har!

Miss Maybe sagde ...

Tusind tak :-) Jeg må indrømme, at den ikke kommer på så tit, men jeg elsker den lige meget af den grund!