onsdag den 30. juni 2010

Lidt stolt over udsalgskup!

...for til en forandring er det lykkes mig ikke at falde i den klassiske "det-er-billigt-så-jeg-må-eje-det-uanset-hvad" fælde og i stedet få hapset et par fine sager, som helt sikkert vil blive brugt rigtigt meget.
Først et par lækre, bløde skindballerinaer fra Bruuns Bazaar til 600 kr (sat 40% ned). Jeg har længe været på jagt efter et par nye sommersko til de dage, hvor sandaler er for køligt, og jeg er helt vild med kombinationen af snuderne i glat skind og resten i perforeret, elastikkanten som får dem til at sidde perfekt (noget, som ellers er svært på mine dumme fødder) og så ikke mindst den perfekte lyse sommerfarve. De skal nok blive slidt op!
Og så har jeg længe haft behov for en sort blazer, for det er et punkt, hvor min garderobe er overraskende mangelfuld. Men ikke længere. Faktisk tror jeg, at jeg ville have været villig til at betale fuld pris (1899,-) for denne fine sag fra Designers Remix. Billedet er ikke fantastisk - må se at få den flashet i brug snarest - men i virkeligheden er den i tykt, lidt glat stof og sidder helt perfekt.
Desuden har den fine detaljer i form af lukningen med blot en knap - og tjek lige, hvordan knapperne er syet på. Så fint!

2 kommentarer:

Guldlog sagde ...

sikke en fin jakke! ;-)

Miss Maybe sagde ...

Takker :-) Den får mig (næsten) til at glæde mig til, at det bliver lidt køligere!