søndag den 16. august 2009

Flere fristelser...

...ih, nu må jeg vist hellere snart lukke computeren ned - eller bare gemme Visakortet langt væk, så jeg ikke alene kommer til at hapse alle Topshop-sagerne i nedenstående indlæg, men også kommer til at snuppe denne skønne, skønne tunika fra Rützou.

Og nu jeg er igang, må denne tunika da også meget gerne komme med i indkøbskurven:


Og eftersom jeg faktisk mangler kjoler til F/W sæsonen, ville det da ikke være helt dumt, hvis disse to på forunderlig vis skulle finde vej ind i mit skab.


Selvom hele balladen nok ville være lidt overkill, må jeg virkelig sige, at jeg er DYBT imponeret over denne seneste Rützou kollektion. Susanne Rützou har altid lavet fine ting, men denne gang har hun virkelig overgået sig selv, synes jeg - eller måske bare ramt nærmere ned i min smag. De smukke, grafiske, eventyrlige print, de enkle og alligevel detaljerede snit og de enkle farvenuancer. I want!

2 kommentarer:

Karen sagde ...

Jeg har også allerede været på rov i nuværende kollektion, bl.a. den lyserøde/grå kjole bare i tunika, cardigans, bukser og en lækker sort strik med "løbemasker". Super lækker! Har du fundet billederne på en webshop? Jeg kan nemlig ved gud ikke finde den tunika/kjole på det sidste billede nogen steder :)

Miss Maybe sagde ...

Uh, det lyder som nogle skønne sager, du har snuppet. Overvejer også alvorligt at lægge turen forbi butikken en dag - om ikke andet, så bare for at savle lidt.

Billederne er fra www.monshowroom.com - så de er fra en webshop. Forsendelsen er fra Frankrig og lidt dyr, men ellers er det uproblematisk at handle der - har gjort det flere gange.