lørdag den 1. august 2009

Det er ikke for tidligt...

...at lave indkøbsseddel halvanden måned på forskud - vel...?

For det er jeg i gang med. Men nu er det heller ikke en hvilken som helst indkøbsseddel, men nok snarere en ønske/inspirationsliste til, når turen i slutningen af september går til NYC.

Jeg kender nemlig mig selv godt nok til, at jeg nemt bliver grebet af en fæl shoppedjævel, så snart jeg sætter fod på amerikansk grund med det resultat, at jeg shopper fuldstændig hovedkulds og ustruktureret.

Og det kunne da være rart, hvis ens garderobe nu havde en eller anden art sammenhæng, når man kommer hjem med en bugnende kuffert i stedet for bare at blive endnu mere flyvsk og flagrende...

Så må vi så se, hvor langt hen ad vejen, jeg så faktisk finder ud af at følge min liste, når tid er...

4 kommentarer:

Vibeke sagde ...

Jeg synes slet ikke, det er for tidligt, men jeg er også selv igang, da jeg skal til NY i starten af oktober. Har du fundet ud af, hvilke butikker du skal i? (det er jeg nemlig i gang med at lave en liste over ;) )

- Vibeke

Miss Maybe sagde ...

Godt at høre, at jeg ikke er alene med mine lister :-)

Konkrete butikker er jeg dog ikke kommet så langt med, på nær nogle enkle klassikere, så alle gode ideer og forslag modtages med kyshånd!

Dog ved jeg med sikkerhed, at en af de første dage bliver spenderet i yndlings-outlettet Woodbury Common (som ligger lidt uden for NYC, hvis du ikke allerede kender det) og så må vi ellers se, om der så overhovedet er flere penge tilbage derefter... ;-)

Vibeke sagde ...

Jeg skal derover med min meget lidt shoppelystne kæreste, så Woodbury er desværre ikke muligt, men jeg har fundet tre outlets i selve NY som jeg har hørt/læst godt om:

Century 21 outlet
Gabay's outlet
Filene's basement

Jeg har ikke været i NY før, så det er kun udfra, hvad jeg har hørt og læst mig til, og så er mit shoppebudget er ikke så stort, så jeg går efter de billige såsom Forever 21, American apperal, Steve Madden, DSW shoes, Marc Jacobs speciel items store, Ricky's og genbrugsbutikkerne Monks Thrift shop og Angel street thrift shop.

Det eneste konkrete jeg har på min ønskeliste lige nu, er vinterstøvler. Det er godt nok lidt sent, men jeg kan bare aldrig finde nogle, jeg kan lide(og har råd til), så jeg regner med, der er et større udvalg i NY.

- Vibeke

Miss Maybe sagde ...

Ej, hvor ærgerligt. Kan du ikke parkere manden et andet sted den ene dag, du tager i Woodbury? ;-) Selvom der nu også er masser af herre+sportsdims at komme efter, men det duer selvfølgelig ikke, hvis han slet ikke er shoppingmindet.

Og tak for din liste over butikker, du skal forbi.
Jeg overvejer blandt andet en tur til Brooklyn for at besøge Beacon's Closet, som skulle være en fantastisk genbrugsbiks + jeg er nødt til at skulle en tur i Calvin Klein for at fylde undertøjsskufferne op. Deres undertøj kan varmt anbefales - og priserne er helt anderledes i USA!