torsdag den 14. juli 2011

Jeg er ikke glad for at indrømme det...

...men jeg husker et eller andet med at have erklæret iPaden for en overflødig unødvendighed, da den første gang ramte hylderne herhjemme. For hvad skulle man da egentlig med sådan en sag, når der både var bærbar og iPhone at finde i maskinparken.

Oh well.... Jeg må vist erkende, at jeg er blevet klogere...

6 kommentarer:

The Princess Wishlist sagde ...

Det er verdens bedste legetøj! Og yderst praktisk!

Guapizimo sagde ...

Min mand har en, jeg har ikke brugt den så meget endnu - måske er det bare fordi det er syndt for ham hvis jeg snupper den ha ha. Men tillykke med iPad'en håber du får rigtig meget glæde af den!

Malsen sagde ...

Ej, hvor er du heldig - jeg vil også have sådan en fætter! :)

Miss Maybe sagde ...

@Prinsesse - jeps, totalt yndlingslegetøj. Og så elsker jeg, at jeg ikke behøver slæbe min computer med på ferie nu.

@Guapizimo - min kæreste har faktisk også en, men han er ikke så god til at dele sit legetøj, og jeg ville faktisk også helst have min egen. Det kan varmt anbefales. Glæder mig især til at teste en blogapp, jeg har fundet.

@Malsen - tak :-) Jeg føler mig også meget heldig (eller - jeg har sådan set selv betalt for den, men alligevel ;-) ) Og den kan varmt anbefales!

Litzy sagde ...

Hmmm jeg har det nok lidt ligesom du har haft det... hvad skal man dog med sådan en?

Altså jeg kunne forstå det hvis den havde flash og java men når den ikke har så kan jeg (personligt) ikke se nogen fordel i den :)

Synes Apple har skudt sig lidt i foden ved at forhindre deres brugere i noget så vigtigt som f.eks. at gå på netbank (for nogle banker that is... men stadig nok)

Nå men det er jo min holdning og ikke desto mindre virker du jo til at være glad for den, og det gør de mange andre ejere også... så jeg vil nøjes med at sige et stort tillykke med dit nye legetøj, og så håber jeg at du med dit køb måske kan få ændret min holdning :) For lidt smart er den jo...

Miss Maybe sagde ...

@Litzy - jeg er rørende enig i, at det er SÅ plat, at iPad (og iPhone) ikke kan samarbejde med flash. Forstår ikke, at det skal være så svært.

Og jeg lover, at jeg skal gøre alt, hvad jeg kan for at smitte dig med min begejstring :-)